Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Μέτρα προστασίας πολιτών και εργαζομένων στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Τήνου - Άνδρου


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΝΟΥ - ΑΝΔΡΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Σε συνέχεια των κατεπειγόντων μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κορωνοΐού και των σχετικών οδηγιών – συστάσεων των αρμόδιων Υπουργείων, του Ε.Ο.Δ.Υ. και των επιστημονικών ενώσεων (Π.Ι.Σ. κλπ) κρίνεται σκόπιμη η λήψη επιπρόσθετων μέτρων, δεδομένης της κήρυξης πανδημίας από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.


Ως εκ τούτου, από Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης, η εξυπηρέτηση των πολιτών από τις υπηρεσίες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου Άνδρου  θα γίνεται τηλεφωνικά ή/και ηλεκτρονικά ως ακολούθως:


Όλες οι αιτήσεις που θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά προς το ΔΛΤΤ-Α  θα αποστέλλονται στο mail: dltt-a@1331.syzefxis.gov.gr
Η επικοινωνία των πολιτών με τις όλες τις Υπηρεσίες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου Άνδρου θα πραγματοποιείται στο τηλέφωνο: 22830 23754 Fax 22830 23752


Η επικοινωνία των πολιτών με τις όλες τις Υπηρεσίες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου Άνδρου θα πραγματοποιείται επίσης στο τηλέφωνο: 22830 23754


Σε περίπτωση που απαιτείται η αυτοπρόσωπη παρουσία ή/και σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις αυτή θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.


Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας υπενθυμίζουμε ότι η προσωπική ευθύνη, η ατομική πρωτοβουλία, η επίδειξη υπευθυνότητας από τον καθένα προσωπικά , αποτελεί τον μοναδικό αποτελεσματικό τρόπο για την μείωση του ρυθμού μετάδοσης του κορωνοϊού.
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας