Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Ολοκληρώθηκε η 42η Αιμοδοσία εις μνήμη Νικολάου Κορνάρου τ. Δημάρχου Τήνου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
            Με ικανοποιητική συμμετοχή, ολοκληρώθηκε το προηγούμενο τριήμερο 03, 04 και 05 Ιουλίου η 42η  Αιμοδοσία εις μνήμη Νικολάου Κορνάρου τ. Δημάρχου Τήνου, την οποία διοργάνωσε ο  Δήμος Τήνου σε συνεργασία με το κλιμάκιο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων «ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ» την Τήνου.

Η αιμοδοσία διεξήχθη στο Πνευματικό Κέντρο Κοινότητας Πανόρμου, στην Ενοριακή Αίθουσα Αγίου Νικολάου Κοινότητας Στενής, στην Ενοριακή Αίθουσα Αγίου Ιωάννου Κοινότητας Κώμης, και στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου.  Συμμετείχαν συνολικά 272 άτομα.
            Ο Δήμος Τήνου αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες του προς όλους τους αιμοδότες συμπολίτες μας, που εν μέσω πανδημίας, με τη συμμετοχή τους στη διαδικασία της αιμοδοσίας έδειξαν εμπράκτως την αλληλεγγύη τους για τον συνάνθρωπό τους, μιας και η εθελοντική αιμοδοσία είναι η μεγαλύτερη ένδειξη φιλαλληλίας και αλτρουισμού.
            Η Αιμοδοσία είναι υπόθεση όλων μας και οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε όλοι τη σημασία αυτής της ανιδιοτελούς προσφοράς. Το να δίνει κανείς δέκα λεπτά από το χρόνο του για να σώσει τη ζωή ενός συνανθρώπου του είναι το μεγαλύτερο δώρο ζωής.
Πρέπει να γίνει συνείδηση όλων μας ότι οι καθημερινές ανάγκες των συμπολιτών μας για αίμα είναι μεγάλες και υπερβαίνουν την μέχρι τώρα προσφορά. Και κυρίως ότι δεν θα πρέπει να φτάσει το κακό στην πόρτα μας για να ευαισθητοποιηθούμε.
Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε πως  υπάρχουν συνάνθρωποί μας, που με το αίμα κερδίζουν κάθε μέρα την ίδια την ζωή τους! Και δεν είναι μόνον οι ευπαθείς ομάδες …είμαστε όλοι υποψήφιοι στην ανάγκη για αίμα!
Για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες του Δήμου Τήνου για το δώρο ζωής που προσφέρουν ανιδιοτελώς στους συνανθρώπους τους.
Το επόμενο ραντεβού τον προσεχή ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ και στόχος μας η όσο το δυνατό μεγαλύτερη προσέλευση και με νέους αιμοδότες!!!!!!!!!!!

ΓΙΝΕ  ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ – ΜΗ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ
   

Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας