Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Ο Δήμος Τήνου διενεργεί επαναληπτική δημοπρασία, πλειοδοτική, φανερή και προφορική, για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ
------------------------------------

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Τήνου διενεργεί επαναληπτική δημοπρασία, πλειοδοτική, φανερή και προφορική, για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της αρχικής διακήρυξης δημοπρασίας, για τα τμήματα που κηρύχθηκαν άγονα κατά την 1η δημοπρασία που διενεργήθηκε στις 7 Ιουλίου 2020.

Η επαναληπτική δημοπρασία θα διενεργηθεί την Τρίτη 14 Ιουλίου και ώρα 10.00 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τήνου, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ΕΞ.5579/24-06-2020 Διακήρυξη του Δημάρχου Τήνου, για τα παρακάτω τμήματα αιγιαλού & παραλίας:

Β. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΞΩΜΒΟΥΡΓΟΥ
Θέση 2: - Περιοχή «ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ/ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΜΟΣ -ΤΜΗΜΑ 2»: Τμήμα στο τέλος της παραλίας, σε απόσταση 215 μέτρων από το ΤΜΗΜΑ 1 και εκτός του χώρου του προστατευμένου υγροτόπου, διαστάσεων 50 Χ 10 = 500 τετραγωνικά μέτρα, εκ των οποίων 485 τ.μ. για τοποθέτηση ομπρελών και ξαπλωστρών και 15 τ.μ για τοποθέτηση τροχήλατης καντίνας. Η τιμή εκκίνησης ορίζεται στα 5.770,00€.
Θέση 9: - Περιοχή «ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ/ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΜΟΣ -ΤΜΗΜΑ 3»: Τμήμα στην αρχή της παραλίας και εκτός του χώρου του προστατευμένου υγροτόπου διαστάσεων 5 Χ 3 = 15 τετραγωνικά μέτρα για τοποθέτηση θαλάσσιων μέσων αναψυχής. Η τιμή εκκίνησης ορίζεται στα 920,00€

Η Διάρκεια της μίσθωσης είναι τριετής, με λήξη των συμβάσεων παραχώρησης απλής χρήσης την 31.12.2022.

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμος δεν θα διενεργήσει άλλη δημοπρασία για το έτος 2020.

Πληροφορίες για τη διαδικασία της δημοπρασίας, τα δικαιολογητικά, τις θέσεις των τμημάτων κοινόχρηστου χώρου αιγιαλού και παραλίας που δημοπρατούνται και τους σχετικούς χάρτες αυτών, παρέχονται από το Τμήμα Εσόδων του Δήμου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Η Αντιδήμαρχος Τήνου


ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΛΟΙΜΟΝΟΥ

Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας