Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Λήψη απόφασης για την έκδοση ψηφίσματος από το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά το άγγελμα του θανάτου του πρώην Προέδρου της Κοινότητας Καρδιανής του Δήμου Τήνου Νικολάου Πανώριου.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
   ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ


Ψ   Η   Φ   Ι   Σ   Μ   Α


 
          Στην Τήνο και στο Δημαρχιακό Κατάστημα σήμερα 06-7-2020 ημέρα Δευτέρα  και από ώρα 10.00 έως 12.00, συνήλθε σε δια περιφοράς συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο για να λάβει απόφαση επί του παρακάτω προ ημερησίας θέματος :

ΘEMA ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ: Λήψη απόφασης για την έκδοση ψηφίσματος από το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά το άγγελμα του θανάτου του πρώην Προέδρου της Κοινότητας Καρδιανής του Δήμου Τήνου Νικολάου Πανώριου.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εισηγούμενος το ανωτέρω θέμα της ημερησίας διάταξης έθεσε τα  εξής : Η ξαφνική είδηση του θανάτου του Νίκου Πανώριου πρώην Προέδρου της Κοινότητας Καρδιανής και αντιπροέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Σφαγείου Ελαιοτριβείου, βύθισε σε θλίψη την οικογένειά του, τους φίλους και συντοπίτες του, τον αγαπημένο του τόπο την Καρδιανή και ολόκληρη την Τήνο. Υπηρέτησε ως πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Καρδιανής με σύνεση, ήθος, συνέπεια και αποτελεσματικότητα προσφέροντας με όλες του τις δυνάμεις για την ανάπτυξη και την ευημερία του χωριού του, που τόσο πολύ αγάπησε. Εργάστηκε δε μεθοδικά και άοκνα ως αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Σφαγείου Ελαιοτριβείου.
Ο θάνατός του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά του αλλά και σε όσους τον έζησαν και αγάπησαν.
Στη συνέχεια πρότεινε και έγιναν ομόφωνα αποδεκτά τα ακόλουθα:
1ον) Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του δημάρχου και των μελών του δημοτικού συμβουλίου στην οικογένεια του εκλιπόντος.
2ον) Να επιδοθεί το ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος, να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.  
3ον) Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά την πρώτη μετά τον θάνατό του δια ζώσης τακτική συνεδρίαση.

Ο παραστάς Δήμαρχος           Ο Πρόεδρος  του Δ.Σ.                Τα Μέλη του Δ. Σ.
      Ιωάννης Σιώτος                   Πέτρος Μαρκουίζος     

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Κοινότητας Τήνου


Οι Πρόεδροι και τα μέλη των Κοινοτήτων Δήμου Τήνου


Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας