Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Οι τρομερές γιαγιάδες προσφέρουν τα πλεκτά τους στην ΚΑΡΙΤΑΣΆλλη μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη πρωτοβουλία από τις τρομερές γιαγιάδες του ΚΑΠΗ του Δήμου μας.


Οι Γιαγιάδες της Ομάδας πλεξίματος,  έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο και μετά από τις προσφορές τους στο "Χαμόγελο του Παιδιού", στο "Σύλλογο Φίλων του Κέντρου Υγείας Τήνου" «Νικόλαος Κόγκος» , στο Σωματείο «ΈΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ» και στη Θεατρική Ομάδα Τήνου, πρόσφεραν τα χειροποίητα και ξεχωριστά πλεκτά τους στην «ΚΑΡΙΤΑΣ ΤΗΝΟΥ» θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσουν στο πλούσιο κοινωνικό της έργο.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε για να δοθούν τα πλεκτά, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Νομικού Προσώπου Δήμου Τήνου κ. Κώστας Ψάρρος, ευχαρίστησε για μια ακόμα φορά τις γιαγιάδες για το έργο τους, που έκανε την Τήνο, γνωστή στους μεγάλους ευρωπαϊκούς  οίκους και αναφέρθηκε στο πλούσιο έργο που επιτελεί στο νησί μας η ΚΑΡΙΤΑΣ.

Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο κ. Αντώνης Δελατόλας, Πρόεδρος της ΚΑΡΙΤΑΣ Τήνου ο οποίος αφού ευχαρίστησε την Ομάδα Πλεξίματος του ΚΑΠΗ, ανέφερε ότι τα πλεκτά θα δοθούν σε προσφυγόπουλα από τη Συρία και το Αφγανιστάν, που βρίσκονται στη χώρα μας και τα έχουν ανάγκη

Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας