Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Δελτίο τύπου ΕΠΑΛ Τήνου για την εκδήλωση ERASMUS+


Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΕΠΑ.Λ Τήνου εκδήλωση - παρουσίαση του προγράμματος «Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση μέσω της βιωματικής μάθησης- Environmental Awareness via learning by doing activities» από την Παιδαγωγική Ομάδα Erasmus+  του ΕΠΑ.Λ Τήνου.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διάχυσης της γνώσης που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια της κινητικότητας 6 εκπαιδευτικών του ΕΠΑ.Λ Τήνου στα πλαίσια της Δράσης ΚΑ1 του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus + που υλοποιεί το Επαγγελματικό Λύκειο Τήνου και έγινε στην Praia Da Luz της Πορτογαλίας τον Ιούλιο του 2017 με θέμα: «Education for sustainable development in the light of climate change and human rights. How to educate students life skills».
Συγκεκριμένα, έγινε παρουσίαση των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Erasmus + και αναφορά στον ρόλο τους στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό που πρέπει να έχει ένα σύγχρονο σχολείο.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην παρουσίαση καλών πρακτικών και παιδαγωγικών εργαλείων  που μπορούν να αξιοποιήσουν οι εκπαιδευτικοί προκειμένου να εμπλουτίσουν την εκπαιδευτική διαδικασία, να καλλιεργήσουν ομαδικό και συνεργατικό πνεύμα και να σφυρηλατήσουν περιβαλλοντική συνείδηση στους μαθητές  τους.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν,  η υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων  ΔΔΕ Κυκλάδων κα. Μ. Σπαρτινού, η αντιδήμαρχος Τήνου κα. Δεληγιάννη, ο πρόεδρος του συλλόγου «Οι φίλοι του Πρασίνου» κ. Γιάννης Ψάλτης, οι διευθυντές και των τριών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τήνου, καθώς και εκπαιδευτικοί από τα σχολεία του νησιού.









Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας