Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Ευρωπαϊκό βραβείο αριστείας στην Τήνο για τον πολιτισμό

Ευρωπαϊκό βραβείο αριστείας στην Τήνο για τον πολιτισμόΣημαντική αναγνώριση της ανάδειξης του πολιτιστικού Τουρισμού αποτελεί η βράβευση της Τήνου που τιμήθηκε ως ο πρώτος νησιωτικός προορισμός από το πρόγραμμα «Ευρωπαϊκοί Προορισμοί Αριστείας-European Destinations of Excellence (EDEN) 2016».
Η «Μούσα του Αιγαίου» έχει σημειώσει, τελευταία , χάρη στις συντονισμένες πρωτοβουλίες και δράσεις του Δήμου, μεγάλες επιτυχίες στο διεθνές τουριστικό «γίγνεσθαι» προβάλλοντας τις πλούσιες πτυχές του τουριστικού της προϊόντος. 
Στη σχετική τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, το βραβείο παρέλαβε από τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ η Αντιδήμαρχος Τουρισμού κυρία Αναστασία Δεληγιάννη, η οποία είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την πολιτιστική ταυτότητα του νησιού, αποσπώντας τα συγχαρητήρια των παρευρισκόμενων, μεταξύ των οποίων και του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου που αποκάλεσε την Τήνο «μικρή αλλά θαυματουργή».
Σε δήλωσή της η κυρία Δεληγιάννη ανέφερε: «Η Τήνος, έχει κάνει τα τελευταία χρόνια αποτελεσματικά και μελετημένα βήματα και , με ικανοποίηση, διαπιστώνουμε ότι συνεχώς κερδίζουμε μερίδιο στη διεθνή τουριστική αγορά. Στόχος μας είναι να δώσουμε την ποιοτική διάσταση που, πιστεύουμε, ότι διαθέτουμε ώστε να προσελκύουμε κάθε χρόνο τους επισκέπτες εκείνους που αναζητούν τη μοναδικότητα που εμείς προσφέρουμε».
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας