Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Ύμνοι της Vogue: Μην προσπερνάτε αυτά τα 3 ελληνικά νησιά! Ποιά είναι;

Τρία νησιά στις Κυκλάδες που προσπερνάτε έχοντας λάθος εντυπώσεις γι’ αυτά. Κι όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως νομίζετε…
Ίσως το καλύτερο ηλιοβασίλεμα να μην είναι στη Σαντορίνη αλλά σ’ ένα λιγότερο γνωστό νησί. Κι ίσως οι μεγαλύτερες γαστριμαργικές απολαύσεις να μην τις συναντήσετε στη Ρόδο αλλά κάπου αλλού που δεν το περιμένατε…
Μύκονος, Σαντορίνη, Πάτμος, Αντίπαρος, Ρόδος: Πράγματι πρόκειται για τοπ ελληνικούς προορισμούς, αναφέρει η Voque. Παρ’ όλα αυτά είναι ακριβοί και πολλές φορές «περικυκλωμένοι» από πάρα πολλούς τουρίστες.
Αντίθετα, υπάρχουν τρία νησιά γεμάτα περιπέτεια, δράση και «επικούρειες απολαύσεις», προσφέροντας πολύ περισσότερα από άλλα «κορεσμένα» νησιά.

Άνδρος ....
Σύρος ....
Τήνος
Η Τήνος απέχει μόλις 20 λεπτά με το ferry boat από τη Μύκονο αλλά «χιλιάδες μίλια» από το lifestyle και τη νυχτερινή ζωή του κοσμοπολίτικου νησιού, αναφέρει η Vogue. Διάσημη για τους ναούς της Ορθοδοξίας όπως η εκκλησία της Παναγίας της Ευαγγελίστριας στη Χώρα,. πολλοί ταξιδιώτες προσπερνούν την Τήνο θεωρώντας ότι είναι γεμάτη μόνο και μόνο από πιστούς της Ορθοδοξίας.Στην πραγματικότητα μόλις λίγο μακρύτερα μπορεί να βρει κανείς την αληθινή φύση αυτού του μοναδικού νησιού γράφει η Vogue. Περιστερεώνες, ανεμόμυλοι και 50 υπέροχα και ζωντανά χωριά. Και οι παραλίες. Και τα κύματα. Και το φαγητό.
Πηγή: thetoc

Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας