Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Βραβείο στο Tinos Food Path

Βραβείο στο Tinos Food PathΗ φωτογραφία είναι από το greekgastronomyguide.gr
Η διατήρηση των παραδόσεων και η ανάδειξη του πολιτισμού της Τήνου μέσα από γαστρονομικές «διαδρομές» στο «χτές» και στο «σήμερα» αναβιώνει κάθε χρόνο μέσα από το «TINOS FOOD PATH» που με  τη φετινή  του τιμητική διάκριση στις βραβεύσεις του περιοδικού  ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ έδωσε το «στίγμα» της ομαδικής δουλειάς κατοίκων και επαγγελματιών του νησιού που είναι  στρατευμένοι μαζί με την τουριστική επιτροπή του Δήμου Τήνου  στην κοινή προσπάθεια για την προβολή του νησιού.
Στη γαστρονομική αυτή  γιορτή με τοπικές γεύσεις που  έγινε και φέτος το Μάιο στην Τήνο, επαγγελματίες της εστίασης  αλλά και νοικοκυρές συναντώνται, ανταλλάσουν ιδέες και σχεδιάζουν νέες δραστηριότητες. Παράλληλα, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τα εξαιρετικά τηνιακά προϊόντα, ονομαστά τυριά, θαυμάσια κρασιά, μοναδικά αλλαντικά, το  δημοφιλές ελαιόλαδο, να γευτεί τη βραβευμένη μπίρα και συγχρόνως να γνωρίσει τα τοπικά έθιμα.
Γι’ αυτό εξάλλου όπως τόνισε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Τήνου κυρία Αναστασία Δεληγιάννη η τιμητική διάκριση που απονεμήθηκε κάνει υπερήφανους όλους τους κατοίκους του νησιού , αφού ανήκει σε όλους και κυρίως σε όσους ένωσαν τις δυνάμεις τους για το " ΤΙΝΟS FOOD PATH".
πηγή: www.tornosnews.gr/
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας