Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Προβλήματα στην αποκομιδή απορριμμάτων.


ΔΗΜΟΣ THNΟΥ                                                         Τήνος, 17/07/2017
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                   
Ταχ. Δνση: Ευαγγελιστρίας 72                                                 
ΤΗΛ:   2283360106                                                                     
ΦΑΞ:   2283360139
e-mail: dt@1516.syzefxis.gov.gr


            Δημότες και επισκέπτες του νησιού μας.

            Ζήσαμε ένα διάστημα κατά το οποίο προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε την έκρυθμη κατάσταση που δημιουργήθηκε από τις απεργίες των συμβασιούχων και την κατάληψη των απορριμματοφόρων, που επέφεραν μια αναστάτωση στην αποκομιδή των απορριμμάτων.
            Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο για την υπομονή του, αλλά και τους συμβασιούχους της καθαριότητας, οι οποίοι, παρά το γεγονός ότι είναι απλήρωτοι από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα, χωρίς δική μας υπαιτιότητα, έδωσαν και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Μετά την νομοθετική ρύθμιση, προχωρήσαμε στην επαναπρόσληψή τους και η κατάσταση τείνει να επανέρθει σε ρυθμούς κανονικότητας.
            Όμως επιστρατεύοντας ο καθένας από μας  την κοινή λογική του είναι εύκολο να  κατανοήσει ότι οι υπηρεσίες του Δήμου είναι αδύνατο να διαθέτουν φορτηγό αυτοκίνητο και υπαλλήλους για το κάθε νοικοκυριό που  καθημερινά βγάζει στο δρόμο στρώματα, κλαδιά και οτιδήποτε έχει χαλάσει από την οικοσκευή του.
            Αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι να φαίνεται μια κακή εικόνα του νησιού μας που δεν συνάδει σε όλα όσα προσπαθούμε να αναδείξουμε  και υποβαθμίζει τον πολιτισμό μας.
            Έχουμε ζητήσει κατ’ επανάληψη από τους δημότες μας και το ζητάμε ξανά να έρχονται σε επικοινωνία με τις υπηρεσίες του Δήμου (Τηλ. Κέντρο 2283360100) προκειμένου να  απορρίψουν ένα ογκώδες αντικείμενο. Ιδιαίτερα αυτό είναι επιβεβλημένο τους μήνες αιχμής δηλαδή Ιούλιο και Αύγουστο που το νησί μας παρουσιάζει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.
            Επίσης ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι χαρτιά και μπουκάλια είναι μέσα στους συνήθεις κάδους σκουπιδιών, ενώ σκουπίδια είναι στους κάδους της ανακύκλωσης. Για όλα αυτά θα θέλαμε να ζητήσουμε τη συνδρομή σας στον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας.

            Δυστυχώς, σε περίπτωση μη συμμόρφωσης θα αναγκαστούμε να επιβάλλουμε τα πρόστιμα που προβλέπονται από τον κανονισμό καθαριότητας.
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας