Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Ο Αίαντας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Παγκορασίδων



               Τελικά αυτό που μένει από αυτούς τους αγώνες δεν είναι οι θέσεις που αποκόμισαν οι αθλητές μας, αλλά ότι γυρίζουμε με τις βαλίτσες μας, να είναι ξεχειλισμένες από εμπειρίες.
               Στην κορυφαία διοργάνωση αυτής της κατηγορίας(ΠΠΑ-ΠΚΑ) αλλά τόσο και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων ο Γ.Σ.Αίαντας Τήνου έδωσε το παρών , παρόλο ότι ο σύλλογος δεν έχει πολλά λειτουργικά έτη στην πλάτη. Για την ιστορία ο Γιώργος Μαρκουίζος στα 600μ Παμπαίδων ήρθε 33ος και η Στέλλα Πλυτά στα 150μ Παγκορασίδων κατέκτησε την 35η θέση.
              Στο σημείο αυτό να δώσουμε ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά του συλλόγου, στους προπονητές μας κ. Χαραλαμπίδη Γιώργο και κ. Μέσσα Κώστα, γιατί έχουν καταφέρει να κάνουν την ομάδα ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, αλλά και στους γονείς και συγγενείς  των αθλητών μας, που με την κάθε ευκαιρία καταδεικνύουν εμπράκτως την αγάπη τους και τον σεβασμό τους στην προσπάθεια και το επιτελούμενο έργο.
             Καθόλου τυχαία η επιλογή των φωτογραφιών που επιλέξαμε να συνοδέυσουνε το παρών κείμενο, την αποφώνηση της δυναμικής, αγωνιστικής και γεμάτη εμπειρίες χρονιάς που μόλις τελείωσε. Το βάθρο με τους τελευταίους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν, τα παιδιά με τον προπονητή τους και η τελευταία φωτογραφία, σύσσομες οι αποστολές Αίαντα Τήνου, Αο Μυκόνου και Αο Πάρου.
             Ευχόμαστε ολόψυχα να έχετε ένα όμορφο και γεμάτο ενέργεια ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την 28η Αυγούστου 2017, ξεκινώντας έτσι την προετοιμασία για τους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου, αλλά και για τα Δήλεια 2017 που θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο.

             ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΎ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ




Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας