Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Ο Μίμης Πλέσσας μάγεψε το Βεναρδάδο

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ-ΜΑΥΡΙΚΙΟΥ-ΜΠΑΜΠΑΛΗ ΣΤΟ ΒΕΝΑΡΔΑΔΟ.
Την Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016, στο Βεναρδάδο έγινε η συναυλία του μεγάλου δημιουργού Μίμη Πλέσσα, με τους Μαυρίκιο Μαυρικίου, Ανδριάννα Μπάμπαλη, τον ηθοποιό Τάσο Χαλκιά στην πρόζα και με την μουσική υποστήριξη της ορχήστρας των Αισθήσεων. Μέγα πλήθος Τηνιακών, φίλων του νησιού μας και του μεγάλου συνθέτη απόλαυσαν μια μελωδική συναυλία, με τραγούδια που δεν έχουν εποχές και ο κόσμος συμμετείχε στη χαρά και το τραγούδι μαζικά, αποθεώνοντας τους πρωταγωνιστές.
Ο Μίμης Πλέσσας, λιτός,
αγέραστος, καταδεκτικός, με το χαμόγελο στα χείλη και ανοικτή από αγάπη καρδιά, παίζοντας τα τραγούδια του στο πιάνο, μάγεψε και συγκίνησε το κοινό, που τον αποθέωσε και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του, στον πολιτισμό και την μουσική παιδεία της Ελλάδας. Ο Μίμης Πλέσσας έχει γαλουχήσει γενιές και γενιές των Ελλήνων με τις συνθέσεις και τα τραγούδια του, αναδεικνύοντας νέα ταλέντα στο τραγούδι και φτιάχνοντας νέους καλλιτέχνες.
Το ίδιο πράττει και τώρα, με την ανάδειξη των τραγουδιστών Μαυρίκιου Μαυρικίου και Ανδριάννας Μπάμπαλη, που συνεπήραν το κοινό, με τις καταπληκτικές φωνές τους και την ερμηνεία τους. Ο ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς, κορυφαίος στην πρόζα, με τις εύστοχες παρεμβάσεις του, έδωσε τη δική του νότα στην εκδήλωση, ενώ η ορχήστρα των Αισθήσεων πρόσφερε μουσική κάλυψη υψηλού επιπέδου.
Η βραδιά έκλεισε με δώρα του Πνευματικού Κέντρου Πανόρμου ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΑΛΕΠΑΣ Δήμου Τήνου, προς τους πρωταγωνιστές, που έχουν σχέση με την ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου. Στον μαέστρο Μίμη Πλέσσα επιδόθηκε μαρμάρινο ενθύμιο, έργο του μαρμαρογλύπτη Μάκη Τριγώνη.
Το Πνευματικό Κέντρο Πανόρμου ευχαριστεί την ομάδα Μίμη Πλέσσα για την παρουσία της για δεύτερη φορά, μέσα σε τρία χρόνια στην Τήνο, ιδιαίτερα τον Σύλλογο και τους κατοίκους του Βεναρδάδου για την βοήθειά τους και την χρήσιμη λειτουργία αναψυκτηρίου, που τόσο εξυπηρέτησε τον κόσμο. Επίσης, και τις υπηρεσίες του Δήμου Τήνου, που πρόθυμα βοήθησαν στην άρτια οργάνωση της συναυλίας.

Τήνος 10 Αυγούστου 2016, για το Πνευματικό Κέντρο Πανόρμου, ο Αντιπρόεδρος Μανώλης Σώχος.






Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας