Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Τήνου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Τήνος 09 Αυγούστου 2016
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ  ΤΗΝΟΥ Αριθμός Συνεδρίασης: 10/2016
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝΟΥ


Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ  Η  Σ  Η


ΠΡΟΣ :  Τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου
ΚΟΙΝ : κ. Δήμαρχο Τήνου, Αντιδημάρχους Τήνου, Δημοτικούς Συμβούλους, Μείζονος. & Ελάσσονος  Αντιπ.
Ε ν τ α ύ θ α

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου


Αφού λάβαμε υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης − Πρόγραμμα Καλλικράτης», σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα επί της οδού Μεγαλόχαρης 24, το Σάββατο 13 Αυγούστου 2016 και ώρα 12:30 μεσημβρινή, σε τακτική συνεδρίαση, για να ληφθούν  αποφάσεις, επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:


Θέμα 1ο
Εξέταση αίτησης Ελένης Σαντοριναίου του Ιωάννη και λήψη απόφασης  σχετικά με την ανανέωση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων και άδειας παράτασης ωρών λειτουργίας αυτών, για το κατάστημά της «Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης  και Αναψυχής (Αναψυκτήριο – Καφετέρια)», στην ακτή  Γ. Δρόσου πόλεως Τήνου.
Θέμα 2ο
Εξέταση αίτησης Παναγιώτας Βαρβέρη
του Ευθυμίου και λήψη απόφασης  σχετικά με την ανανέωση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων και άδειας παράτασης ωρών λειτουργίας αυτών, για το κατάστημά της «(Αναψυκτήριο – Λουκουματζίδικο)», στην οδό Ευαγγελιστρίας πόλεως Τήνου.
Θέμα 3ο
Εξέταση αίτησης Παναγιώτας Ματάλα του Δημοσθένη και λήψη απόφασης  σχετικά με την ανανέωση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων και άδειας παράτασης ωρών λειτουργίας αυτών, για το κατάστημά της «Σνακ Μπαρ - Ψαροταβέρνα», στην πλατεία Κυπρίων Εθνομαρτύρων πόλεως Τήνου.
Θέμα 4ο
Εξέταση αίτησης Andrea Kriemler του Hans Peter και λήψη απόφασης  σχετικά με την ανανέωση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων και άδειας παράτασης ωρών λειτουργίας αυτών, για το κατάστημά της «Παραδοσιακό Καφενείο», στην οδό Ν. Γκύζη πόλεως Τήνου.
Θέμα 5ο
Εξέταση αίτησης του Αθανασίου  Σμέρνου του Νικολάου και λήψη απόφασης σχετικά με την χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης και Αναψυχής (Εστιατόριο - Αναψυκτήριο)», στην οδό Φρ. Παξιμάδη πόλεως Τήνου.


Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου


Ιωάννης Γ. Μαρκουΐζος
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας