Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 3o TINOS RUNNING EXPERIENCE

ΔΗΜΟΣ  ΤΗΝΟΥ                                                                    Τήνος, 16/06/2016

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                            

Ταχ. Δνση: Ευαγγελιστρίας 72                                                 

ΤΗΛ:   2283360106                                                                     
ΦΑΞ:   2283360139

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 3o TINOS RUNNING EXPERIENCE

  Άλλο  ένα  TINOS RUNNING EXPERIENCE  ολοκληρώθηκε στο νησί μας.
 Ήταν ένα τριήμερο γεμάτο με αθλητικές δράσεις και δρώμενα. Αναλυτικότερα,  την Παρασκευή 10/6 πραγματοποιήθηκε το pasta party στην Κώμη, το Σάββατο 11/6  ολοκληρώθηκαν το πρωί οι εγγραφές  και  στη συνέχεια διεξήχθησαν οι αγώνες και συγκεκριμένα ο ημιμαραθώνιος, το TINOS SPECIAL RUN, το TINOS KIDS RUN,  το TINOS FUN πέντε και δέκα χιλιομέτρων,  αφού ολοκληρώθηκαν οι αγώνες,   έγιναν οι απονομές  και την Κυριακή πραγματοποιήθηκε  το περπάτημα του παραδοσιακού μονοπατιού και η αναχώρηση των αθλητών και των συνοδών τους.

Η εκδήλωση αυτή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ξεπέρασε το τοπικό αλλά και το Εθνικό επίπεδο, με αποτέλεσμα να έχει γίνει σταθμός και σημείο αναφοράς για τους δρομείς που δίνουν ανελλιπώς το ραντεβού τους στην Τήνο για το επόμενο RUNNING.

Η αλήθεια είναι ότι φέτος ανέβηκε ψηλά ο πήχης και αυτό θα πρέπει να μας ικανοποιεί όλους μας και ιδιαίτερα τους διοργανωτές.

Πολλή μεγάλη ήταν η συμμετοχή των αθλητών που έφτασαν τους εξακόσιους πενήντα (650), των παιδιών που έλαβαν μέρος, των Συλλόγων των χωριών που πρόσφεραν δώρα στους αθλητές αλλά και των εθελοντών που  ανταπεξήλθαν στο έπακρο σε αυτό που ανέλαβαν και διαχειρίστηκαν με επαγγελματισμό και σοβαρότητα αυτό το αθλητικό γεγονός.

Ήδη, μετά τη λήξη, η σκέψη όλων μας θα πρέπει να είναι στην επόμενη διοργάνωση στις 10 Ιουνίου 2017  μιας και η οργάνωση και η  διεκπεραίωση  αυτής της αθλητικής δράσης, έχει  αναδείξει το  νησί μας  ως προορισμό αθλητικών δραστηριοτήτων μέσα στα νησιά των Κυκλάδων και στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

    Ο Δήμος Τήνου ευχαριστεί ιδιαίτερα τα μέλη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροπαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου   γιατί με τη δράση τους αυτή, εκτός από τη διοργάνωση αυτής της κορυφαίας  αθλητικής δραστηριότητας, προβάλουν  το νησί μας, με σημαντικά αποτελέσματα στην αύξηση της τουριστικής κίνησης.

Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τη συνδρομή στο εγχείρημα άλλα και όλους όσους οργάνωσαν και συμμετείχαν, με τον οποιοδήποτε τρόπο, στο 3ο TINOS RUNNING EXPERIENCE.

Τους χορηγούς που βοήθησαν ώστε  το όνειρο αυτό να γίνει πραγματικότητα. Την εταιρεία που υποστηρίζει τεχνικά το θεσμό την «all about running» και ιδιαίτερα τον κ. Νίκο Πόλια.

Την  τηλεόραση του ΣKAI  και τον κ. Νίκο Υποφάντη, που κάλυψε τηλεοπτικά το γεγονός. Το τοπικό Συμβούλιο της Κώμης για τη συνδρομή του και τον Ενωτικό Σύλλογο Κώμης Περάστρας Μοναστηριών που φέτος ανέλαβε το  pasta party και πραγματικά το «απογείωσε» με την απαράμιλλη  φιλοξενία των επισκεπτών μας,  αλλά και  όλους τους εθελοντές που έδωσαν πραγματικά τον καλύτερό τους εαυτό.

Ραντεβού λοιπόν του χρόνου στην Τήνο, στις 10 Ιουνίου 2017, για το 4ο TINOS RUNNING EXPERIENCE  με πολλαπλάσιες συμμετοχές εθελοντών, αθλητών και συμμετεχόντων και μέχρι τότε ας διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλα τα θετικά πρόσημα που κερδίσαμε από τη διοργάνωση.






Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας