Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Ο Δήμος Τήνου για το 2ο Tinos Food Paths

ΔΗΜΟΣ THNΟΥ                                                 Τήνος, 18/04/2016

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ                   

Ταχ. Δνση: Ευαγγελιστρίας 72                                                 

ΤΗΛ:   2283360106                                                                     
ΦΑΞ:   2283360139

Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2ο TINOS FOOD PATHS
 
        Άλλη μια γαστρονομική διαδρομή ολοκληρώθηκε μέσα από το διήμερο του β’ FOOD PATHS.

    Μας γέμισε συγκινήσεις και εικόνες και πραγματικά πλούσιες δράσεις μέσα από τις όμορφες εκδηλώσεις που πραγματικά ήταν προσεγμένες και άρεσαν και στους απαιτητικούς ειδικούς του εγχειρήματος.

            Η εκδήλωση αυτή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία  όλοι οι συμμετέχοντες  ανταπεξήλθαν στο έπακρο σε αυτό που ανέλαβαν και διαχειρίστηκαν μια πρωτοτυπία για τα δεδομένα του νησιού μας, που στηρίζεται στην ανάδειξη του γαστρονομικού μας πλούτου, προβάλλοντας  συνάμα και αναβαθμίζοντας τις  σχέσεις μεταξύ των επαγγελματιών, αλλά και των επαγγελματιών και των παραγωγών του πρωτογενούς τομέα του νησιού μας.

            Ήδη από την επόμενη μέρα 
η σκέψη θα πρέπει να είναι για το επόμενο βήμα με καινούργιο θεματικό περιεχόμενο αυτή τη φορά που όμως δεν θα πρέπει να παραβλέπει την ανάδειξη των συνεργασιών που μπορούν να προκύψουν ανάμεσα στους επαγγελματίες του είδους και το πάντρεμα του καινούργιου με το παλιό, της παράδοσης με την εξέλιξη, με απόλυτο σεβασμό και αγάπη στην προσπάθεια αποτελεσματικής διαχείρισης του τομέα γαστρονομία στο νησί μας.

            Το FOOD PATHS βγήκε αβίαστα σαν φυσικό επακόλουθο, μιας και οι επαγγελματίες άφησαν πίσω τις ταμπέλες και τις φίρμες τους και δούλεψαν ομαδικά, προβάλλοντας το εμείς και όχι το εγώ και αναδεικνύοντας στην Τήνο και το γαστρονομικό της πλούτο,  με πολύ σεμνότητα, κατά τρόπο ώστε η συμπεριφορά τους και η συνεργασία τους να είναι αξιέπαινη, συγκινητική και αξιοζήλευτη. Αυτό άλλωστε είναι και ο πολιτισμός μας τον οποίο αναδεικνύουμε και είμαστε υποχρεωμένοι να τον σεβόμαστε.  Η εξωστρέφεια και η διαχείριση πλέον αυτού του εγχειρήματος μας αφορά όλους και δημιουργεί μια παρακαταθήκη αντίστοιχη μεγάλων εγχειρημάτων.

            Ο Δήμος Τήνου σας ευχαριστεί όλους όσους οργανώσατε  και συμμετείχατε με τον οποιοδήποτε τρόπο και σε αυτό το FOOD PATHS  από τον απλό εθελοντή μέχρι το προεδρείο του Συλλόγου Επιχειρηματιών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος  της Τήνου πρώτα απ’ όλα για τη σεμνότητα που σας διακρίνει, για τη συνεργασία σας  και για το ότι όχι μόνο διαφυλάσσετε  τον πολιτισμό μας αλλά δημιουργείτε πολιτισμό αθόρυβα, μεθοδικά, χωρίς τυμπανοκρουσίες και πολλά λόγια, με ζήλο και τελειομανία.

Θέλουμε  όλοι να πιστεύουμε ότι θα περπατήσουμε μαζί και του χρόνου στα γαστρονομικά μονοπάτια του νησιού μας με καινούργιες ιδέες και προσπάθειες


Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας