Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Το Τηνιακό Πρωϊνό στην HO.RE.CA. 2016


Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Τήνου (Σ.Ε.Κ.ΥΓ.Ε.Τ.) θα συμμετάσχει στην 11η διεθνή έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των χώρων Μαζικής εστίασης, HO.RE.CA. 2016 στο περίπτερο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου (HALL 4, περίπτερο Α19-Β20). Η έκθεση θα λάβει χώρα στο metropolitan expo από 12/2 εως 15/2/2016 (10:00 π.μ. – 08:00 μ.μ.).

Στην έκθεση θα παρουσιαστεί το Τηνιακό Πρωινό, όπως παρουσιάστηκε στα πλαίσια του Tinos Food Paths 2015, με σκοπό την προβολή και ανάδειξη του γαστρονομικού πλούτου του τόπου μας.
Η Τήνος θα είναι ένα από τα οκτώ τιμώμενα νησιά της Ελλάδας που θα συμμετάσχει στο περίπτερο του Ξ.Ε.Ε. . Εκτός από την καθημερινή έκθεση των τοπικών προϊόντων στο περίπτερό μας, την Κυριακή 14/2/2016 και ώρα 06:00 μ.μ. εως 07:00 μ.μ. θα υπάρξει παρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού του νησιού μας, η οποία θα γίνει σε μορφή μπουφέ και ζωντανής μαγειρικής.

Ο Σύλλογος προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες να δώσουν το παρόν, ενισχύοντας με την παρουσία τους την κίνηση αυτή.

*** Το «ελληνικό πρωινό» είναι ένα πρόγραμμα του Ξ.Ε.Ε. που επικεντρώνεται στην ελληνική γαστρονομική μας παράδοση, με στόχο κατά πρώτο λόγο να αναδείξει τον πλούτο και την ιδιαιτερότητα των τοπικών προϊόντων και της τοπικής κουζίνας, φέρνοντας κοντά ξενοδόχους και τοπικούς παραγωγούς και κατά δεύτερο λόγο, να αποτελέσει κύριο στοιχείο της ταυτότητας του ελληνικού ξενοδοχειακού προϊόντος και κατ’ επέκταση εργαλείο προώθησης του ελληνικού τουρισμού.
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας