Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Ξεκίνησαν οι πρόβες της Ορχήστρας Φίλων του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας Τήνου.

Τρίτος θεματικός κύκλος
από την Ορχήστρα Φίλων του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας

Η Ορχήστρα Φίλων του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας ξεκίνησε πρόβες για τον τρίτο κατά σειρά θεματικό κύκλο, με τραγούδια του κορυφαίου μας μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, τα οποία θα παρουσιάσει τον Ιούνιο στο Μουσείο. Υπενθυμίζεται ότι η Ορχήστρα έχει ήδη πραγματοποιήσει επιτυχημένα αφιερώματα στο «Ρεμπέτικο», των Σταύρου Ξαρχάκου-Νίκου Γκάτσου (2015), και στον Βασίλη Τσιτσάνη (2014).
Οι εβδομαδιαίες τακτικές συναντήσεις
των μελών της γίνονται στον χώρο του Μουσείου, κάθε Δευτέρα (20:30), με δωρεάν συμμετοχή, και με την πρόσκληση να παραμένει ανοιχτή σε τραγουδιστές ή οργανοπαίκτες που επιθυμούν να λάβουν μέρος. Φέτος μάλιστα, η Ορχήστρα θα συμπράξει με τη μουσικό Γεωργία Μπακογιάννη και «Τα Παιδιά της Χορωδίας», σε διδασκαλία-διεύθυνση της ίδιας, καθώς και με τον γνωστό τραγουδιστή Ζαχαρία Καρούνη.
Ο συνθέτης Γιώργος Κουμεντάκης (γενική διεύθυνση) και η μουσικός Ελένη Μπαΐλη (καλλιτεχνική διεύθυνση), με δημιουργική διάθεση, πείρα και ταλέντο, βρίσκονται για τρίτη συνεχή χρονιά στο τιμόνι της Ορχήστρας Φίλων του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας, η οποία θα δώσει και άλλες συναυλίες στο νησί.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στο τηλέφωνο 22830 31290 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00), ή με την κ. Ελένη Μπαΐλη, στο τηλέφωνο 6976 706180.


Μουσείο Μαρμαροτεχνίας
Πύργος, Πάνορμος Τήνου 842 01

Πληροφορίες: 22830 31290 | piop@piraeusbank.gr | www.piop.gr
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας