Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ FOODEXPO GREECE 2015.



          Το Επιμελητήριο Κυκλάδων υπενθυμίζει σε όλες τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, σε συνέχεια της πρόσκλησης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για δωρεάν συμμετοχή στην έκθεση FOODEXPO GREECE 2015 σε ειδικά εξασφαλισμένο περίπτερό της, ότι διατίθενται ακόμα ελάχιστες θέσεις συμμετοχής.

          Καλούνται όσες επιχειρήσεις παραγωγής, μεταποίησης και τυποποίησης αγροτικών προϊόντων (τροφίμων & ποτών) επιθυμούν να έχουν παρουσία μέσω της συμμετοχής τους στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Π.Ν.ΑΙ. να  δηλώσουν ενδιαφέρον άμεσα στη σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα
http://www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=5675.       Την αρχική πρόσκληση συμμετοχής μπορείτε να τη βρείτε στον σύνδεσμο www.notioaigaio.gr/ckfinder/userfiles/files/foodexpo.pdf. Λόγω των περιορισμένων θέσεων εκθετών, η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει βάση κριτηρίων όπως πιστοποίηση προϊόντων, παραγωγική δυναμικότητα, εξαγωγικός χαρακτήρας και ιδιαιτερότητα.



            Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Π.Ν.ΑΙ. στα τηλέφωνα 2241364928, 6936552496 κα Αποστολίδου Εύα, 2241364929 κα Ρούσσου Τάνια, 2241364918 κα Τριανταφύλλου Σουζάνα. 
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας