Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Σημαντική ανακοίνωση από το τμήμα Περιβάλλοντος για την εναπόθεση απορριμμάτων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στον οικισμό Πύργου.

 


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

 

 

 

Τήνος, 21.07.2022

 

 

 

Ταχ. Διεύθυνση: Ευαγγελιστρίας 72

Ταχ. Κώδικας: 84200

 

 

Θέμα: Σημαντική ανακοίνωση από το τμήμα Περιβάλλοντος για την εναπόθεση απορριμμάτων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στον οικισμό Πύργου.

 

Ο Δήμος Τήνου απευθύνει έκκληση προς τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που δραστηριοποιούνται στον οικισμό του Πύργου, στα οποία παρατηρείται μεγάλη παραγωγή κάθε μορφής απορριμμάτων, να τοποθετούν τους σάκους σκουπιδιών τους στους κεντρικούς κάδους εκτός του οικισμού του Πύργου και όχι σε κάδους εντός του οικισμού, οι οποίοι προορίζονται μόνο για οικιακά απορρίμματα.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης η υπηρεσία θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να εφαρμόσει τον κανονισμό καθαριότητας και να επιβάλλει τις προβλεπόμενες κυρώσεις.

Η εφαρμογή των κανόνων καθαριότητας είναι κυρίως θέμα πολιτισμού και όχι θέμα επιβολής. Η προσπάθεια μας να βελτιώσουμε την εικόνα του νησιού μας για τους δημότες και τους επισκέπτες μας είναι μία μάχη που δίνεται καθημερινά πρωτίστως χάρη στην προσπάθεια των υπαλλήλων του Δήμου, τους οποίους οφείλουμε όλοι να σεβόμαστε και να διευκολύνουμε και βεβαίως χάρη στην ατομική ευθύνη και συνείδηση του καθενός από εμάς.

 

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος

Ιωάννης Μαρκουΐζος

Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας