Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Οδηγίες του Δήμου Τήνου προς τους ιδιοκτήτες οικοπέδων για τον καθαρισμό ιδιοκτησιών τους προς αποτροπή του κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς ή ταχείας επέκτασής της

 

ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ,

ΔΟΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Τήνος 01 Απριλίου 2022


Ταχ. Διεύθυνση: Ευαγγελιστρίας 72

Ταχ. Κώδικας: 84200

Τηλ: 22833 60109

Fax: 22833 60123

E-mail: dt.gpp@1331.syzefxis.gov.gr




Σας ενημερώνουμε ότι έχει εκδοθεί η Υπουργική Απόφαση υπ’ αρ. 17647 οικ. Φ.700.20/18-03-2022,. ΦΕΚ1301/Β/2022, με τίτλο: “Έγκριση της υπ’ αρ. 20/2022 Πυροσβεστικής Διάταξης Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών”. Σύμφωνα με την ανωτέρω Υπουργική Απόφαση, οι ιδιοκτήτες, νομείς και επικαρπωτές οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων, υποχρεούνται, μέχρι την 30η Απριλίου εκάστου έτους να προβαίνουν σε καθαρισμό των ιδιοκτησιών τους προς αποτροπή του κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς ή ταχείας επέκτασής της.

Στην ανωτέρω Υπουργική Απόφαση αναφέρεται αναλυτικά τι περιλαμβάνει ο καθαρισμός ενώ αναφέρονται επίσης και οι κυρώσεις που προβλέπονται σε περίπτωση μη συμμόρφωσης των υπόχρεων στην εκπλήρωση της υποχρέωσης καθαρισμού.

Για τους ανωτέρω λόγους ο Δήμος Τήνου καλεί τους ιδιοκτήτες, νομείς και επικαρπωτές των οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων της νήσου Τήνου να συμμορφωθούν με την παραπάνω διάταξη και να προβούν ως τις 30 Απριλίου στον άμεσο καθαρισμό των χώρων αυτών.

Επισημαίνουμε ότι μετά το πέρας της ανωτέρω προθεσμίας θα διενεργούνται από τον Δήμο μας έλεγχοι για την τήρηση των υποχρεώσεων καθαρισμού.

Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας