Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Τήνος: Ο απόλυτος προορισμός για φθινοπωρινές εξορμήσεις σύμφωνα με άρθρο της The Sunday Times

 



Σε μία σημαντική χρονική στιγμή που η Τήνος επιδιώκει την επέκταση της τουριστικής περιόδου, το άρθρο στη “THE SUNDAY TIMES” επιβεβαιώνει ότι το νησί συνδυαστικά με την Αθήνα αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για φθινοπωρινά ταξίδια. Και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού η Τήνος προσφέρει εμπειρίες που κάνουν το ταξίδι αξέχαστο.

Η επίσκεψη της δημοσιογράφου, Liz Edwards οργανώθηκε από το γραφείο του ΕΟΤ στο Λονδίνο σε συνεργασία με τον Δήμο Τήνου και την υποστήριξη της συμβούλου τουριστικού marketing Μαρίας Τζάννου (ΤΗΕ STORY TAILORS).

Η κυρία Edwards αναφέρει στο άρθρο της ότι επέλεξε το συνδυασμό της Αθήνας με την Τήνο κατόπιν παρότρυνσης μίας φίλης της.  Μέσα από την περιγραφή του ταξιδιού ο αναγνώστης μεταφέρεται σε σημεία του νησιού με φυσική ομορφιά, συναντά την τέχνη και την παράδοση, γεύεται συνταγές με τοπικά προϊόντα. Η Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης της Τήνου, Ευγενία Αλοιμόνου, η οποία είχε καλωσορίσει τη δημοσιογράφο στην Τήνο, τόνισε τη σημαντικότητα των στοχευμένων δημοσιογραφικών ταξιδιών για την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης πέρα από τους μήνες της υψηλής επισκεψιμότητας. Επιπλέον ανέφερε ότι, οι πιο σημαντικοί πρεσβευτές της Τήνου είναι οι ίδιοι οι επισκέπτες της που φεύγουν με την ευχή να επιστρέψουν πάλι και γίνονται πιστοί υποστηρικτές της. Τέλος επεσήμανε την άψογη συνεργασία με το γραφείο του ΕΟΤ και ευχαρίστησε όλους τους επιχειρηματίες που στήριξαν το ταξίδι και έδειξαν το φιλόξενο πρόσωπο του νησιού.

Σημειώνεται ότι το  περιοδικό Sunday Times Travel Μagazine έχει κυκλοφορία 64.000 τεύχη περίπου μηνιαίως, γεγονός που το καθιστά ένα από τα σημαντικότερα ταξιδιωτικά περιοδικά στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ https://www.thetimes.co.uk/article/athens-and-tinos-greeces-ultimate-city-and-island-escape-mz00wgdj2

Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας