Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Η Τήνος, η Μούσα του Αιγαίου, γίνεται πηγή έμπνευσης για τους Πολωνούς στο πλαίσιο του Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshop.

 


Η Τήνος, η Μούσα του Αιγαίου, γίνεται πηγή έμπνευσης για τους Πολωνούς στο πλαίσιο του Greek Alternative Tourism Gastronomy Workshop.

Μόλις ολοκληρώθηκαν οι διαδικτυακές επαφές του Δήμου Τήνουμε φορείς, τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους από την Πολωνία κατά τη διάρκεια του GreekAlternativeTourism&GastronomyWorkshop.

Οι δραστηριότητες στη φύση, ο πολιτισμός, η τέχνη και ταπαραδοσιακά χωριά σε συνδυασμό με την τοπική γαστρονομία, κέντρισαν το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων που εκδήλωσαν τη διάθεση να γνωρίσουν το νησί και να ζήσουν τις μοναδικές εμπειρίες διακοπών πουαναδείχθηκαν κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων.

Εργαλεία όπως η ψηφιακή εφαρμογή για τους πεζοπόρους των Τηνιακών μονοπατιών, ή η εφαρμογή του ψηφιακού ξεναγού, τα θεματικά videosκαι το φωτογραφικό υλικό, έδωσαν το στίγμα ενός σύγχρονου προορισμού που επικοινωνεί με μοντέρνες μεθόδουςκαι τεχνολογικά εξελιγμένα μέσαπου βοηθούν και τους πράκτορες στη δημιουργία και προώθηση των τουριστικών τους πακέτων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε κλήρωση από τη διοργανώτρια εταιρεία μεταξύ των επαγγελματιών από την Πολωνική αγορά με δώρα από τους συμμετέχοντες ελληνικούς προορισμούς και τις επιχειρήσεις.

Η κυρία Ε. Αλοιμόνου, Αντιδήμαρχος, υπεύθυνη για την τουριστική ανάπτυξη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Συνεχίζουμε ακατάπαυστα τη συστηματική προσπάθεια ανάδειξης του τουριστικού προϊόντος της Τήνου, στοχεύοντας τόσο στις παραδοσιακές αγορές όσο και σε ευκαιρίες διείσδυσης σε νέες αγορές που φάνηκε να έχουν ανοδική τάση στον εισερχόμενο τουρισμό πριν την εμφάνιση του Covid-19. Σε αυτή την προσπάθεια, συμπορευόμαστε με όλες δυνάμεις του τόπου μας, τους φορείς και τους συλλόγους που στηρίζουν το έργο μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Ένωση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων Τήνου για τη δωροθεσία καθώς και την ομάδα του TinosFoodPathsγια τα videosκαι το φωτογραφικό υλικό που μας παρείχαν και που βοήθησε στην ολοκληρωμένη παρουσίαση της τοπικής γαστρονομίας και των δράσεων που γίνονται για την προβολή της».                         

Τις επαφές συντόνισε η κυρία Μαρία Τζάννου (ΤΗΕ STORYTAILORS) σύμβουλος τουριστικής προβολής του Δήμου.                                                                                                                                                                                       

Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας