Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Νέα Γενική Γραμματέας στον Δήμο Τήνου

ΔΗΜΟΣ THNΟΥ                                                    Τήνος, 20/10/2020

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                   

Ταχ. Δνση: Ευαγγελιστρίας 72                                                 

ΤΗΛ:   2283360106                                                                     

ΦΑΞ:   2283360139

e-mail: dt@1516.syzefxis.gov.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέα  Γενική Γραμματέας στον Δήμο Τήνου


Ο Δήμος Τήνου ανακοινώνει τον ορισμό της κας Αθανασίας Παπαϊωάννου στη θέση της Γενικής  Γραμματέως κατόπιν της σχετικής δυνατότητας που παρέχει το νέο νομοθετικό πλαίσιο.

Η  γενική γραμματέας, θα προΐσταται όλων των διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου και θα συμβάλλει  στην αποτελεσματικότερη λειτουργία του με την πλήρη αξιοποίηση του υπάρχοντος υπηρεσιακού μηχανισμού και την αρτιότερη οργάνωσή του. Συγχρόνως θα φροντίζει και θα μεριμνά ώστε να εξασφαλίζεται αποδοτικά και αποτελεσματικά η επίτευξη των στόχων και προγραμμάτων του Δήμου.

Σύντομο Βιογραφικό κ.Αθανασίας Παπαϊωάννου


Η κ. Αθανασία (Νάνσυ) Παπαϊωάννου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Είναι απόφοιτος  της σχολής «Διοίκησης και Οικονομίας –τμήματος Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης» και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση» από το ΑΤΕΊ Καλαμάτας, Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης το 2003 (σήμερα Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου) και από το Διαπανεπιστημιακό Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών των Πανεπιστημίων Πελοποννήσου-Πειραιά-Θράκης & Θεσσαλονίκης το 2017, αντίστοιχα.

Από το 2006 έως και σήμερα συμμετέχει ενεργά στη Δια Βίου Εκπαίδευση και έχει λάβει περισσότερες από 25 πιστοποιήσεις από έγκριτα εκπαιδευτικά ιδρύματα και οργανισμούς κατάρτισης σε θέματα: 

• της Κοινωνικής Πολιτικής, 

• Εσωτερικού Ελέγχου και Διαφάνειας σε Δήμους & Ν.Π.Δ.Δ, 

• Καταπολέμησης των Φαινομενων Διαφθοράς, Δημόσιες Συμβάσεις -Επενδυτικά Σχέδια και Προμήθειες, 

• Ελέγχου σύνταξης και υλοποίησης προϋπολογισμού ΟΤΑ και ΝΠΔΔ, 

• Νησιωτικότητα & Γαλάζια Οικονομία. 

Από το 2016 έως και σήμερα η κ. Παπαϊωάννου συμμετέχει ενεργά σε έρευνες Επιστημονικών Εργαστηρίων ΑΣΕΙ/ΑΕΙ για την ανάπτυξη και αξιολόγηση της Διαλειτουργικότητας Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών της Δημόσιας Διοίκησης, και των Πληροφοριακών Συστημάτων Διοίκησης με ΙΟ Τηλεκτρονικές εφαρμογές. Τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιεύονται σε έγκριτα επιστημονικά συνέδρια. 

Αφετηρία για την επαγγελματική της σταδιοδρομία ως στέλεχος της Δημόσιας διοίκησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ήταν η επιτυχία της στον γραπτό διαγωνισμό  του ΑΣΕΠ το 2004, συνέπεια της οποίας ήταν ο διορισμός της στη Νομαρχία Αθηνών ως τακτικός υπάλληλος ΤΕ Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το 2005 έως το 2010. Συνέχισε την καριέρα της με μετάταξη στο Δήμο Αθηναίων ως τακτικός υπάλληλος ΤΕ Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το 2011 έως το 2019. Κατά τα χρόνια εργασίας της στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Α και Β βαθμού απασχολήθηκε στο τμήμα της Νομικής Υπηρεσίας ως υπεύθυνη προγραμμάτων επιδότησης ΑμεΑ, συμμετείχε σε Μητρώα και σε κλιμάκια ελέγχου, ήταν υπεύθυνη διαγωνιστικών διαδικασιών προμήθειας ειδών και υπηρεσιών για τις ανάγκες του Δήμου Αθηναίων, υπεύθυνη προγράμματος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του τμήματος Πρωτοκόλλου και Αρχείου, υπεύθυνη μισθώσεων ακινήτων και διακηρύξεων του Τμήματος Δημοτικής Περιουσίας της Διεύθυνσης Οικονομικών και υπεύθυνη σύνταξης χρηματικών καταλόγων Τμήματος Ανταποδοτικών Τελών & ΤΑΠ της Διεύθυνσης Δημοτικών Προσόδων.

Από τον Οκτώβριο 2019 έως τον Αύγουστο 2020 η κ. Παπαϊωάννου διετέλεσε Γενική Γραμματέας στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας.

Γνωρίζει άριστα την Αγγλική γλώσσα και είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ»

Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας