Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Ενθαρρυντικά στοιχεία της Τουριστικής κίνησης στην Τήνο


          ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ
Σταθερή αξία παραμένει η Τήνος από άποψη τουριστικής ζήτησης, σύμφωνα με τα στοιχεία του Λιμεναρχείου, όπου τον Ιούλιο καταγράφηκαν 50.404 αφίξεις έναντι 92.389 του αντίστοιχου περυσινού μήνα. Αν υπολογιστεί ότι οι κατάπλοι ήταν εφέτος με 60% περίπου πληρότητα, πράγμα που σημαίνει ότι οι επιβάτες ήταν κατά 40% λιγότεροι, λόγω των μέτρων της πανδημίας, οι εφετινές αφίξεις θα μπορούσαν να συγκριθούν με 55.433 του περυσινού Ιουλίου, εφόσον δεν υπήρξε ενίσχυση των δρομολογίων.

«Είμαστε σε καλό δρόμο « δηλώνει ο Δήμαρχος του νησιού Γιάννης Σιώτος και προσθέτει: «Εκπέμψαμε τα σωστά μηνύματα τον κατάλληλο χρόνο και στο κατάλληλο κοινό και βλέπουμε τα αποτελέσματα. Προσβλέπουμε σε ένα ακόμα καλύτερο Αύγουστο, εάν δεν υπάρξει δραματική τροπή στην εξέλιξη των κρουσμάτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Πολύ περισσότερο που η Τήνος έμεινε μακριά από το επιδημικό φαινόμενο και εξακολουθεί να παραμένει ένας ασφαλής προορισμός».

Την  ικανοποίησή της για την εξέλιξη της τουριστικής κίνησης, σύμφωνα με γενικότερα δεδομένα, εξέφρασε και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ευγενία Αλοιμόνου που δήλωσε: «Η «Μούσα του Αιγαίου» εξακολουθεί να εμπνέει τους ταξιδιώτες που τα τελευταία χρόνια απέδειξε ότι χάρη στις φυσικές της ομορφιές και στους συνεπείς επαγγελματίες διατηρεί επάξια τη φήμη της. Τα στοιχεία του Ιουλίου αποδεικνύουν ότι παραμένουμε σταθερή αξία, παρά το γεγονός ότι , έτσι και αλλιώς, η χρονιά αναμενόταν υποτονική. Αυτό σημαίνει ότι η δουλειά που έγινε όλο αυτό το διάστημα με σύστημα και συνέπεια μας δικαιώνει».

Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας