Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Συνεδρίαση του Συντονιστικού της Δημοτικής Επιτροπής Διαχείρισης ΚρίσεωνΣε συνεδρίαση του Συντονιστικού της Δημοτικής Επιτροπής Διαχείρισης Κρίσεων με τηλεδιάσκεψη αποτιμήθηκε η μέχρι σήμερα εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας και συζητήθηκαν περαιτέρω ενέργειες για την πολυπλευρη θωράκιση του νησιού απέναντι στην πανδημία.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης με τη συμμετοχή του Διοικητή του Αστυνομικου  Τμήματος Τήνου, του Λιμενάρχη Τήνου και του Προϊσταμενου του Πυροσβεστικου Κλιμακίου Τήνου, ο Δήμαρχος Τήνου υπογράμμισε τη σημασία συνέχισης των επισταμένων ελέγχων και της εφαρμογής του νόμου. 

Σε επικοινωνία που υπήρχε με το Λιμενάρχη Ραφήνας επιβεβαιωθηκε ότι γίνονται συνεχείς έλεγχοι, στο πλαίσιο των οποίων απετράπησαν ήδη δεκάδες πολίτες, που ήθελαν να ταξιδέψουν προς την Τήνο χωρίς να φέρουν τα απαραίτητα έγγραφα.

Σε κάθε περίπτωση και πέρα από την ατομική ευθύνη επιβεβαιώθηκε η ανάγκη αυτοπεριορισμού των τελευταίων επισκεπτών και η αυστηρή καραντίνα 14 ημερών των επισκεπτών που έχουν έρθει από το εξωτερικό (πριν ακόμη τη δημοσίευση των σχετικών ΚΥΑ).


Ο Δήμαρχος Τήνου


Ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου


Ο Λιμενάρχης Τήνου 


Ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Τήνου

Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας