Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Παράταση της προθεσμίας καταβολής δόσεων


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ





Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 2 της ΠΝΠ «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του» προβλέπεται η δυνατότητα παράτασης της προθεσμίας καταβολής οφειλών, παράτασης της προθεσμίας καταβολής δόσεων ρύθμισης ή τμηματικής διευκόλυνσης καταβολής οφειλών, καθώς και η αναστολή καταβολής χρεών προς τη Φορολογική Διοίκηση (Δ.Ο.Υ.) για επιχειρήσεις που επλήγησαν οικονομικά από την εμφάνιση και τη διάδοση του κορωνοϊού COVID-19. Κάθε σχετική λεπτομέρεια θα καθορισθεί αναλυτικότερα στο προσεχές διάστημα με Απόφαση το Υπουργού Οικονομικών.


Με την με αριθμό πρωτοκόλλου 18200/13-03-2020 εγκύκλιό του (υπ’ αριθμ.10), το Υπουργείο Εσωτερικών διευκρινίζει ότι το περιεχόμενο της ανωτέρω Απόφασης θα χωρεί αναλογικής εφαρμογής και για τις οφειλές των πληγεισών επιχειρήσεων προς τους ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού και τα νομικά πρόσωπα αυτών.


Ο Δήμος μας  θα ενημερώσει αναλυτικότερα τους ενδιαφερόμενους πολίτες με νεώτερη ανακοίνωσή του, μετά την έκδοση της σχετικής Υπουργικής απόφασης.





Ο Δήμαρχος Τήνου



ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΙΩΤΟΣ
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας