Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Αξιόπιστη, ασφαλή και ποιοτική ηλεκτροδότηση του νησιού ζήτησε ο Δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος, από τον Υπουργό Περιβάλλοντος Κωστή Χατζηδάκη




Με αφορμή τα εκτενή προβλήματα που αντιμετώπισε το νησί στην ηλεκτροδότηση κατά την κακοκαιρία του Ιανουαρίου έλαβε χώρα με πρωτοβουλία του Δημάρχου Τήνου συνάντηση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας με τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη και τον Υφυπουργό Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, Γεράσιμο Θωμά.

 


Ο Δήμαρχος Τήνου ζήτησε να γίνουν ενέργειες για την βελτίωση της ηλεκτροδότησης του νησιού, ώστε αυτή να καταστεί αξιόπιστη, ασφαλής και ποιοτική, όπως αρμόζει σ’ ένα μεγάλο νησιωτικό δήμο κι έναν κορυφαίο τουριστικό προορισμό.



Από την πλευρά της η ηγεσία του ΥΠΕΝ παρουσίασε τη δρομολόγηση του 10ετους επενδυτικού προγράμματος του ΑΔΜΗΕ για την ενίσχυση της ηλεκτρικής διασύνδεσης των Κυκλάδων και βραχυπρόθεμα την υπογειοποίηση του καλωδίου της Άνδρου για τη βελτιστοποίηση της τροφοδότησης του νησιού.



Παράλληλα εντός των προσεχών ημερών δρομολογήθηκε ευρεία σύσκεψη του Δημάρχου Τήνου με τους διευθύνοντες συμβούλους του ΑΔΜΗΕ και του ΔΕΔΔΗΕ υπό τον συντονισμό του Υφυπουργού στο Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενεργείας.
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας