Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Παρουσιάστηκε το πλάνο δράσεων τουριστικής προβολής για το 2020



Ένα σύγχρονο και στοχευμένο  πλάνο δράσεων τουριστικής προβολής  που αξιοποιεί όλα τα σύγχρονα μέσα και τεχνικές προβολής και ενημέρωσης καθώς και τη νέα τεχνολογία, παρουσιάστηκε την Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της τουριστικής επιτροπής Τήνου, από την πρόεδρο της επιτροπής κυρία Ευγενία Αλοιμόνου και τη συνεργάτη, σύμβουλο επικοινωνίας του Δήμου, κυρία Μαρία Τζάννου (THESTORYTAILORS).


Το σύνολο των δράσεων που προτάθηκαν έγιναν αποδεκτό με ενθουσιασμό και ικανοποίηση σε μία συνεδρίαση που διεξήχθει σε κλίμα δημιουργικής ανταλλαγής απόψεων.


Στην εισαγωγή της η κυρία Αλοιμόνου τόνισε: «Λαμβάνοντας υπόψη κατ’αρχάς τη στρατηγική του ΕΟΤ για την τουριστική ανάπτυξη της χώρας η οποία δίνει έμφαση στην ενίσχυση της βιωσιμότητας του Ελληνικού τουρισμού με στοχο προσήλωση στο μεγάλο στοίχημα της αειφόρου ανάπτυξης αλλά και το marketingplan της Τήνου που έχει καταγράψει το τουριστικό προϊόν του νησιού μας και τους άξονες στους οποίους βασίζεται η τουριστική του ανάπτυξη καθώς και την καμπάνια μας «Τήνος. Η Μούσα του Αιγαίου» έχουμε συντάξει ένα πλέγμα δράσεων που λειτουργούν συνεργιστικά για την επίτευξη των στόχων μας. 

Έχουμε καταγράψει την υπάρχουσα κατάσταση, τα προβλήματα, τις προκλήσεις αλλά και τις ευκαιρίες που έχουμε ως νησί και προχωρούμε με σχέδιο, οργάνωση και προγραμματισμό και καλούμε όλους τους φορείς και τους επαγγελματίες του νησιού μας να στηρίξουν το πρόγραμμά μας και να συμμετέχουν ενεργά στην υλοποίηση του. Το 2020 θέλουμε να είναι μία χρονιά δράσης, έξυπνων και πρωτότυπων ενεργειών σε όλα τα επίπεδα επαφής με το κοινό μας. Σύγχρονη επικοινωνία με τους δημοσιογράφους και τα μέσα επικοινωνίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στοχευμένες επαγγελματικές συναντήσεις, ενδυνάμωση της χρήσης των ψηφιακών μέσων και της νέας τεχνολογίας, στήριξη των καθιερωμένων θεσμών όπως του TinosFoodPathsκαι του TinosRunningExperienceαλλά και δημιουργία νέων, όπως το Φεστιβάλ Πεζοπορίας για την προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού».
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας