Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Πρόσφορο έδαφος για τη συνεργασία του Δήμου Τήνου με τα Public


Πρόσφορο έδαφος για τη συνεργασία του Δήμου Τήνου με τα Public
σε συνέχεια της δράσης εξωστρέφειας που ξεκίνησε από την πρωτοβουλία επαγγελματιών του νησιού
Μήνας αφιερωμένος στην τοπική γαστρονομία της Τήνου ήταν ο Νοέμβριος στο PublicCafé της πλατείας Συντάγματος. Το κέντρο της Αθήνας πλημμύρισε από τις γεύσεις και τα αρώματα του κυκλαδίτικου νησιού, με αφορμή την ειδική ενέργεια που πραγματοποιείται «το PublicCafé δοκιμάζει». Στο πλαίσιο της ενέργειας το PublicCafé άνοιξε τις πόρτες του στην Τηνιακή γαστρονομική παράδοση. Δημιουργήθηκε μενού με επιλεγμένες συνταγές του τηνιακού εστιατορίου «Μαραθιά» ενώ κατά τη διάρκεια της δράσης, έφτασαν από την Τήνο εκλεκτά προϊόντα με τους παραγωγούς τους, οι οποίοι μίλησαν για αυτά κατά την εκδήλωση παρουσίασης της ενέργειας στις αρχές του μήνα, εκφράζοντας τη μοναδικότητα της γεύσης και της δημιουργίας τους.

Την τελευταία ημέρα προβολής των τηνιακών γεύσεων, το café επισκέφθηκε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού της Τήνου κυρία Νατάσα Δεληγιάννη με στόχο να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα της προβολής και να διερευνήσει τη δυνατότητα ευρύτερης συνεργασίας. Στη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους από το τμήμα επικοινωνίας και το PublicCafé διαπιστώθηκε και από τις δύο πλευρές το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού για τα τηνιακά προϊόντα και συζητήθηκε το κέρασμα τηνιακού γλυκίσματος κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης περιόδου στους πελάτες του Café.«Η ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας, είναι ένας από τους βασικούς άξονες προβολής της Τήνου, γι’ αυτό προσπαθούμε να στηρίζουμε τιςενέργειες που στοχεύουν προς αυτή την κατεύθυνση»,τονίστηκε από την Αντιδήμαρχο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η κυρία Δεληγιάννη, θέλοντας να ευχαριστήσει το PublicCafé για τη συνεργασία με τους επαγγελματίες του νησιού, πρόσφερε ως δώρο για τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που οργανώνεται για τους υπαλλήλους της επιχείρησηςPublic,  ένα τριήμερο ταξίδι στην Τήνο. Το τυχερό ζευγάρι θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες στη «Μούσα του Αιγαίου».

Στα σχέδια της διεύρυνσης της συνεργασίας την επόμενη περίοδο είναι η πραγματοποίηση έκθεσης φωτογραφίας στους χώρους του καταστήματος για γνωριμία του κοινού με τα χωριά, τον πολιτισμό και την κουλτούρα του νησιού.

Η κυρία Δεληγιάννη δήλωσε ότι ο Δήμος είναι ανοικτός σε συνεργασία με την ιδιωτική πρωτοβουλία για την υλοποίηση ενεργειών που προάγουν την εικόνα και τα μοναδικά χαρακτηριστικά της Τήνου. Το κοινό των Publicαναζητά νέες εμπειρίεςκαι έχει διάθεση για εξερεύνηση και εναλλακτικές προτάσεις διακοπών.

Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας