Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Ορισμός εντεταλμένου Δημοτικού ΣυμβούλουΔΗΜΟΣ THNΟΥ                                                              Τήνος, 01/08/2018
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                  
Ταχ. Δνση: Ευαγγελιστρίας 72                                                 
ΤΗΛ:   2283360106                                                                     
ΦΑΞ:   2283360139
e-mail: dt@1516.syzefxis.gov.gr

Ο Δήμαρχος Τήνου κ. Γιάννης Σιώτος υπέγραψε την επισυναπτόμενη απόφαση για τον ορισμό του κ. Εμμανουήλ Λούβαρη ως Εντεταλμένου Συμβούλου με συγκεκριμένες αρμοδιότητες και τομέα ευθύνης.
Σε δήλωσή του ο κ. Σιώτος ανέφερε ότι η επιλογή έγινε με δική του πρωτοβουλία και με το σκεπτικό ότι βασικές λειτουργίες του Δήμου «πρέπει να αντιμετωπίζονται με συλλογικότητα και με διάθεση προσφοράς για το κοινό καλό και την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών μας».
«Σε αυτή την προσπάθεια – συνέχισε ο κ. Σιώτος – δεν χωρούν αποκλεισμοί. Είναι γεγονός ότι η κλήση για συστράτευση ενός στελέχους που δεν προέρχεται από την πλειοψηφία δεν αποτελεί σύνηθες φαινόμενο. Ωστόσο, είναι απόδειξη του πνεύματος συναίνεσης που οφείλουμε όλοι να επιδεικνύουμε στο πλαίσιο της δημοκρατικής άσκησης της διοίκησης. Η επιλογή του κ. Λούβαρη δεν έγινε λόγω έλλειψης ικανοτήτων από τα στελέχη της δημοτικής πλειοψηφίας. Ούτε στόχευε στο να εκπέμψει πολιτικά μηνύματα ενόψει των δημοτικών εκλογών. Έγινε με αφορμή το πνεύμα συνεργασίας που επιδεικνύει ο συνάδελφος δημοτικός σύμβουλος, τη διάθεση προσφοράς του οποίου δεν δικαιούμαστε να αρνηθούμε. Και καταδεικνύει τη διαφορετική αντίληψη με την οποία διαπνέεται η ηγεσία της μειοψηφίας που ακόμα και σε κρίσιμα για το νησί θέματα προτίμησε τη σιωπή και την απραξία».
                                            
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας