Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΑΠΟ ΤΑ WORLD TRAVEL AWARDS



Τη διεθνή αναγνώριση   ως Καλύτερος Προορισμός Εμπειρίας στην Ελλάδα για το 2018 κατέκτησε  η Τήνος που , ως «Μούσα του Αιγαίου» , ενέπνευσε το κοινό  των  World Travel Awards  που, ως κριτές, ψήφισαν να την επιλέξουν και να τη βραβεύσουν.

Η τελετή απονομής των  βραβείων πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο  στο Ζάππειο  σε μία τελετή που θύμιζε βραδιά Oscar, παρουσία  του Δημάρχου Τήνου κ. Γιάννη Σιώτου, της Αντιδημάρχου Αναστασίας Δεληγιάννη και προσωπικοτήτων από το χώρο του Τουρισμού.

Το κυκλαδίτικο νησί  ψηφίσθηκε για τον Πολιτισμό, τη γαστρονομία, τις μαγευτικές παραλίες και τα χωριά του, αλλά κυρίως για τους φιλόξενους κατοίκους του  που κάνουν την εμπειρία του ταξιδιού μοναδική για τους επισκέπτες , πράγμα που αποτυπώνεται στις ήδη υψηλές κρατήσεις του καλοκαιριού ενώ, ταυτόχρονα,  κερδίζει συνεχώς τις προτιμήσεις του κοινού ακόμα και για ολιγοήμερες διακοπές όλο το χρόνο.

 Πρόκειται για μια παγκοσμίου φήμης και εγκυρότητας διάκριση που, όπως τόνισε ο Δήμαρχος κ. Σιώτος «αποτελεί  έμπρακτη αναγνώριση ότι η Τήνος , χάρη στη μοναδικότητά της, έχει πλέον καταταγεί στους δημοφιλείς προορισμούς , αφού καλύπτει ένα ευρύ φάσμα της διεθνούς ζήτησης ικανοποιώντας  τις ανάγκες ποιοτικών διακοπών» . Και πρόσθεσε : «Η τιμητική αυτή διάκριση, που προέρχεται μάλιστα από ένα τόσο σοβαρό Οργανισμό, δικαιώνει τις προσπάθειες που ως Δημοτική Αρχή μαζί με τους επαγγελματίες και τους φορείς του νησιού καταβάλουμε για να αναδείξουμε τον πλούτο του τόπου μας».

Εξάλλου,  η αρμόδια Αντιδήμαρχος Τουρισμού κυρία Αναστασία Δεληγιάννη τόνισε ότι η βράβευση αυτή «θα ενισχύσει τη φήμη της Τήνου στη διεθνή τουριστική αγορά καθιστώντας το νησί, όχι απλά ως εναλλακτική, αλλά ως επιλεκτική πρόταση διακοπών, που, χάρη στα ποιοτικά χαρακτηριστικά που διαθέτει,  κερδίζει συνεχώς εντυπώσεις και φίλους».

Υποψήφιοι στην κατηγορία ήταν επίσης τα Χανιά, η Κάλυμνος η Λέσβος το Πήλιο και το Ζαγόρι.

 Τα World Travel Awards (https://www.worldtravelawards) αποτελούν  παγκοσμίως αναγνωρισμένο θεσμό που ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό να γνωστοποιήσει σε 6 πλατφόρμες των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης που διαθέτει  σε 10 γλώσσες,  την τελειότητα σε όλα τα βασικά σημεία ταξιδιού, του τουρισμού  και των υπηρεσιών.















Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας