Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Ο Δήμος Τήνου συγχαίρει και ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του Tinos Food Paths

 
 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ         Τήνος, 28 Μαΐου 2018
ΝΟΜΟΣ  ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                                   
ΔΗΜΟΣ  ΤΗΝΟΥ

Άλλο ένα ΤΙΝΟS FOOD PATHS έφτασε στο τέλος του αφήνοντας πίσω του μια γλυκιά επίγευση συναισθημάτων και γεύσεων και συνάμα μια κατάθεση ψυχής.
Είναι τόση η προσμονή, η προετοιμασία, οι λεπτομέρειες, η οργάνωση των δράσεων και των εθελοντών που από τη μια λες να τελειώσει και να πάνε όλα καλά και από την άλλη εύχεσαι να μην τελειώσει ή ανέχεσαι ότι ο μόνος λόγος που πρέπει να τελειώσει είναι για να οργανωθεί το επόμενο.
Πραγματικά ακόμα και όσοι κουράστηκαν ή καλύτερα καταπονήθηκαν από την ένταση της οργάνωσης και την κούραση που εμπεριέχει μια τέτοια δράση θα εύχονταν να μην είχε τελειώσει.
Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς, τις δράσεις της ψαραγοράς, τη δράση στους περιστεριώνες του Ταραμπάδου και το τραπέζι της συνεισφοράς στη πλατεία του χωριού αλλά και στο πλάτωμα κάτω από τους περιστεριώνες, τους απίστευτους και ευφάνταστους μάγειρες, τη συνδρομή των παιδιών του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού με τις δασκάλες τους, τη συνδρομή των ΑΜΕΑ, τα τραπέζια στην άμμο, κάτω από το φως του φεγγαριού και την απίστευτη βαρκάδα μέχρι τον Άγιο Σώστη, τους υποδειγματικούς εθελοντές, τα παιδιά των καταλυμάτων και γενικά όλους όσους ασχολήθηκαν με τη διαμονή και την εστίαση των καλεσμένων, τη σπονδή του Bernard και των υπόλοιπων bloggers που αρνιόταν μέχρι τελευταία στιγμή να πιστέψουν ότι όλο αυτό είναι φιλοσοφία και όχι γκουρμεδιές, είναι εθελοντικό και δεν έχει κέρδος αλλά αντίθετα χασούρα χρόνου, χρημάτων και ενέργειας από τους συμμετέχοντες, τα κορίτσια και τη διευθύνουσα σύμβουλο της Marketing Greece, τους ανθρώπους του Diffords Guide, όλοι μα όλοι υποδειγματικοί, υπέροχοι και επαγγελματίες.
Η αλήθεια είναι ότι όλοι ζήσαμε μοναδικές στιγμές μέσα από δράσεις που συναγωνίστηκαν η μια την άλλη σε πρωτοτυπία και δυναμική.
Αναμφίβολα γνωρίζουμε καλά όλοι ότι ένα από τα στοιχεία που καθορίζουν ένα προορισμό είναι και η γαστρονομία του. Οι άνθρωποι λοιπόν που οργάνωσαν και φέτος για τέταρτη χρονιά το ΤΙΝΟS FOOD PATHS γνωρίζουν ότι οι δράσεις τους συντελούν την ανάδειξη του γαστρονομικού μας πλούτου.
Ο Δήμος Τήνου λοιπόν συγχαίρει όλους όσους ασχολήθηκαν με το εγχείρημα, τους χορηγούς και τους εθελοντές, τη Marketing Greece, τους ανθρώπους του Diffords Guide, αλλά και όλα τα μέλη και το Προεδρείο του Συλλόγου Επαγγελματιών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος της Τήνου γιατί είστε συνεχιστές, οραματιστές και θεματοφύλακες της παράδοσης, του γαστρονομικού πολιτισμού μας και συμβάλετε στη διατήρηση των ηθών και εθίμων του τόπου μας. Και το μαγικό είναι ότι όλο αυτό το κάνετε σεμνά και αβίαστα χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς άγχος και μοιάζει σαν κάτι επιμελώς ατημέλητο και καθόλου επιτηδευμένο.
Θα θέλαμε να ευχηθούμε και του χρόνου να ζήσουμε πάλι αντίστοιχες εμπειρίες και αντίστοιχες συγκινήσεις.


Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας