Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Εξωμβούργου ονειρεύονται...


Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ…
Την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018, στο Δημοτικό Σχολείο Εξωμβούργου, οι μαθητές ονειρεύτηκαν τον εαυτό τους σε ηλικία 22 ετών! Με αφορμή τη δράση της εθελοντικής οργάνωσης Action Aid, με τίτλο «Ο μεγάλος μου εαυτός», τα παιδιά ήρθαν στα θρανία ντυμένοι με το επάγγελμα που θέλουν ν’ ακολουθήσουν μόλις ενηλικιωθούν.
Στη συνέχεια έγραψαν ένα γράμμα στον εαυτό τους, το οποίο θα ανοιχτεί όταν γίνουν 22 χρονών το καθένα. Στο γράμμα κατέγραψαν την επιθυμία τους ως ενήλικες πλέον να έχουν ακολουθήσει το επάγγελμα που ήθελαν το 2018. Τότε θα συνειδητοποιήσουν εάν η επιθυμία τους πραγματοποιήθηκε ή αν τελικά επέλεξαν να ζήσουν ένα διαφορετικό όνειρο!
Οι μελλοντικοί γιατροί, ποδοσφαιριστές, δάσκαλοι, προπονητές, ηλεκτρολόγοι, αεροσυνοδοί, δασοφύλακες, αρχαιολόγοι, πυροσβέστες, αστυνομικοί, κομμώτριες κ.ά., μαζεύτηκαν σε μία αίθουσα και υποδέχτηκαν τον δήμαρχο Τήνου, ρωτώντας τον αν το δικό του όνειρο έγινε αληθινό και αν αυτό που είχε ονειρευτεί μικρός είναι αυτό που έγινε μεγάλος! Ο δήμαρχος απάντησε με ευχαρίστηση σε όλες τις απορίες των μαθητών μας και τους υποσχέθηκε να φροντίζει το σχολείο μας και όσο μπορεί να το κάνει ομορφότερο, ικανοποιώντας τις ανάγκες των μικρών του φίλων.
Τέλος, χωρισμένοι σε δύο ομάδες, οι μαθητές έφτιαξαν με κέρματα δύο μεγάλες ράγες , τα οποία χρήματα θα δοθούν στον παγκόσμιο οργανισμό για τη φροντίδα ατόμων που έχουν ανάγκη!
Για να γίνουμε αυτό που ονειρευόμαστε απαιτείται πείσμα, προσπάθεια, αγώνας και αγάπη! Όλοι οι εκπαιδευτικοί ευχόμαστε στους μαθητές μας να βρουν τη δύναμη και να πραγματοποιήσουν οποιοδήποτε όνειρό τους!









Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας