Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Ο Περιστεριώνας Πρωταθλητής Κυκλάδων στους Εφήβους


ΔΗΜΟΣ THNΟΥ                                                                                                 Τήνος, 12/03/2018
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                   
Ταχ. Δνση: Ευαγγελιστρίας 72                                                 
ΤΗΛ:   2283360106                                                                     
ΦΑΞ:   2283360139
e-mail: dt@1516.syzefxis.gov.gr

Ο Περιστεριώνας Πρωταθλητής Κυκλάδων στους Εφήβους


            Με τον καλύτερο τρόπο για  την ομάδα και το νησί μας, ολοκληρώθηκε το Final 4 του Πρωταθλήματος Εφήβων Καλαθόσφαιρας, της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων.

            Σε μια γιορτή του μπάσκετ που συνδιοργανώθηκε από την Ε.Σ.Κ. Κυκλάδων και το Δήμο Τήνου, στο κατάμεστο  από φίλους του αθλητισμού,  Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου,  ο Περιστεριώνας κατέκτησε το Πρωτάθλημα Κυκλάδων, επικρατώντας, μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα της ομάδας του Α.Ο. Μυκόνου με σκορ 70-58.

            Οι παίκτες και οι προπονητές του Περιστεριώνα εμφανίστηκαν έτοιμοι για τους δύο πιο κρίσιμους αγώνες της χρονιάς και αφού επικράτησαν με χαρακτηριστική άνεση της ομάδας ΑΠΑΣ Φανάρια Νάξου στον ημιτελικό με σκορ 93-72, έφτασαν στην κατάκτηση της κορυφής των Κυκλάδων νικώντας και την ομάδα της Μυκόνου.

            Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα του Περιστεριώνα, υπό την καθοδήγηση της «ψυχής» του Τηνιακού Μπάσκετ κ. Αντώνη Βιδάλη, βρέθηκε μόνο μια φορά πίσω στο σκορ και στους δύο αγώνες, δείχνοντας την ανωτερώτητά της σε όλους τους τομείς.

            Ο Δήμος Τήνου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους Πρωταθλητές, οι οποίοι οδήγησαν το νησί μας στην κορυφή των Κυκλάδων, κάνοντας υπερήφανους όλους τους Τηνιακούς, οι οποίοι πανηγύρισαν με έντονο τρόπο την επιτυχία της ομάδας μας.

            Συγχαρητήρια αξίζουν στην ομάδα του Α.Ο. Μυκόνου, η οποία έφτασε άξια στον τελικό και αποδείχτηκε άξιος αντίπαλος για την ομάδα μας, προσφέροντας κι αυτή στιγμές όμορφου μπάσκετ.

            Ο Δήμος μας ευχαριστεί για την άψογη διοργάνωση τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Κ. Κυκλάδων, τους Διαιτητές και τους Κριτές των αγώνων,  τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΚ Περιστεριώνα, τις ομάδες Α.Ο. Μυκόνου,  Α.Π.Α.Σ. ΦΑΝΑΡΙΑ Νάξου και ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο.Ν., τον Γιάννη Δελώτη που φιλοξένησε και μετέφερε δωρεάν τις ομάδες από και προς το κλειστό γυμναστήριο, τις ομάδες χορού που ψυχαγώγησαν τους θεατές στα ημίχρονα των αγώνων: «Το Σπίτι του Χορού στην Τήνο, The House of ETA Dance», τo Γυμναστήριο «Yupiyanna» και τη Χορευτική Ομάδα Τήνου», τους χορηγούς του Final 4 και όλους όσους βοήθησαν για την διοργάνωση.



            Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και ο θαυμάσιος φίλαθλος κόσμος της Τήνου, που κατέκλεισε κάθε γωνιά του Κλειστού και στήριξε με όλες του τις δυνάμεις, όλη την αγωνιστική περίοδο την πορεία της ομάδας μας προς την κορυφή.

            Ελπίζουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα, η Τήνος μας να φιλοξενήσει ένα ακόμα νικηφόρο Final Four, αυτή τη φορά στο ποδόσφαιρο με τη συμμετοχή της ομάδας του τμήματος Κ14 του Π.Α.Σ. Τήνου. 




Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας