Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Ο Δήμαρχος Τήνου βραβεύει τους μαθητές του Α2 Τμήματος του Γενικού Λυκείου για την εθελοντική τους προσπάθεια για την αιμοδοσία.

ΔΗΜΟΣ THNΟΥ                                                                                                 Τήνος, 15/1/2018
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                   
Ταχ. Δνση: Ευαγγελιστρίας 72                                                 
ΤΗΛ:   2283360106                                                                     
ΦΑΞ:   2283360139
e-mail: dt@1516.syzefxis.gov.gr


Ο Δήμαρχος Τήνου βραβεύει τους μαθητές του Α2 Τμήματος του Γενικού Λυκείου για την εθελοντική τους προσπάθεια για την αιμοδοσία.

            Μια ξεχωριστή επίσκεψη δέχτηκε ο Δήμαρχος Τήνου κ. Γιάννης Σιώτος, την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 από τους μαθητές του Α2 Τμήματος του Γενικού Λυκείου Τήνου.
            Οι μαθητές επισκέφτηκαν το Δήμαρχο μετά από πρόσκληση του ιδίου, ώστε να τον ενημερώσουν για την  προσπάθεια που πραγματοποίησαν  για την πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών της Τήνου σχετικά με την 33η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου.
            Οι μαθητές με την καθοδήγηση του καθηγητή τους κ. Μπουζαλάκου  Παναγιώτη, ανέβασαν βίντεο σε γνωστή ιστοσελίδα, με τα οποία καλούσαν τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στην αιμοδοσία. Επίσης προχώρησαν στην εκτύπωση ενημερωτικού υλικού και ενός μικρού μπλοκ, το οποίο μοιράστηκε σε όλους όσους έδωσαν αίμα, με το οποίο τους ευχαριστούσαν για τη συμμετοχή τους.
            Ο  Δήμαρχος, ευχαρίστησε τους μαθητές για την προσπάθειά τους, ευχήθηκε και άλλοι να μιμηθούν το παράδειγμά τους  και τόνισε τα σημαντικά οφέλη που έχει η συμμετοχή όλων στην αιμοδοσία.
            Για να τιμήσει ο Δήμαρχος Τήνου το εθελοντικό τους έργο απένειμε το Δημόσημο στον καθηγητή κ. Μπουζαλάκο και στην Πρόεδρο του Τμήματος και για να τους ευχαριστήσει μοίρασε σε όλους το βιβλίο «Ministerium Historiae – Τιμή στον π. Μάρκο Φώσκολο».
            Η επίσκεψη των μαθητών ολοκληρώθηκε με την ενημέρωση που τους έκανε η Αντιδήμαρχος Τήνου Αναστασία  Δεληγιάννη – Άσπρου  σχετικά με την αιμοδοσία.      
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας