Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

          
Η "Λευκή Νύχτα" της Τήνου θα γίνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017.
Φέτος, πολλά δρώμενα θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της Λευκής Νύχτας. Το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου από το Δήμο Τήνου συνοδεία της φιλαρμονικής του Π.Ι.Ι.Ε.Τ. και της παιδικής χορωδίας TIN ANGELS JUNIORS της κ. Γεωργίας Μπακογιάννη που θα τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τα δρώμενα του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου και του ΚΔΑΠ του Δήμου Τήνου θα σας περιμένουν όλους για να νιώσετε την μαγεία των Χριστουγέννων.
Χριστουγεννιάτικες φιγούρες (πιγκουΐνοι, ελαφάκι, έλατο, Μίκυ και Μίνι) θα φωτογραφίζονται με όλους και θα τριγυρνούν στην αγορά, το έλκηθρο, ο Άγιος Βασίλης και το τεχνητό χιόνι θα σας περιμένουν να φωτογραφηθείτε μαζί τους, το pop corn και το μαλλί της γριάς θα είναι δωρεάν για όλους, το εργαστήρι των μπισκότων θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά να δημιουργήσουν και να γευτούν τα δικά τους χριστουγεννιάτικα μπισκότα, το ohsnap fotobooth θα σας περιμένει να φωτογραφηθείτε με χριστουγεννιάτικα και αστεία props, το face painting θα ζωγραφίσει τα προσωπάκια των παιδιών στο παγωμένο igloo, το εργαστήρι των ξωτικών θα βοηθήσει μικρούς και μεγάλους να στείλουν  τα γράμματά τους στον Άγιο Βασίλη και το ΚΔΑΠ του Δήμου Τήνου θα παίξει και θα δημιουργήσει μαζί με τα παιδιά.
Κυρίως, όμως, όλοι πια γνωρίζουμε, ότι ‘’Λευκή Νύχτα’’ σημαίνει ανοιχτά καταστήματα μέχρι τις 24:00 τα μεσάνυχτα. Από τις 17:30 και μέχρι τις 24:00 τα καταστήματα που θα συμμετέχουν στη ‘’Λευκή Νύχτα’’ θα κάνουν προσφορές στα προϊόντα τους. Στις προσφορές αυτές συμμετέχουν εμπορικά καταστήματα ρούχων – υποδημάτων – αξεσουάρ, είδη δώρων, παιχνίδια, καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, ζαχαροπλαστεία,  καφετέριες,  εστιατόρια κ.α. Τα καταστήματα που θα συμμετέχουν με προσφορές θα έχουν, όπως κάθε χρόνο, ειδική σήμανση από το Σύλλογο στην είσοδό τους, ώστε να διευκολύνεται ο καταναλωτής. Ας μην ξεχνάμε ότι ο σκοπός της Λευκής Νύχτας είναι η τόνωση της τοπικής αγοράς.
            Να επισημάνουμε ότι το ωράριο των καταστημάτων και οι προσφορές ισχύουν αυστηρά και μόνο για τις 2 Δεκεμβρίου 2017 από τις 17:30 έως και τις 24:00.
            Για τους κατοίκους των χωριών θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα δρομολόγια από και προς τα χωριά της ενδοχώρας, τα οποία είναι :
Από Πάνορμο – Εκκίνηση στις 17:00 – Άφιξη στη Χώρα στις 18:00 (Πύργος – Υστέρνια – Καρδιανή – Ταραμπάδος – Κάμπος – Τριπόταμος – Χώρα)
Από Μυρσίνη – Εκκίνηση στις 17:00 – Άφιξη στη Χώρα στις 18:00 (Στενή – Φαλατάδος – Μέση - Κέχρος – Αρνάδος – Δυο Χωριά- Τριαντάρος – Χώρα)
Από Καλλονή – Εκκίνηση στις 17:00 – Άφιξη στη Χώρα στις 18:00 (Κώμη – Περάστρα – Κρόκος – Σκαλάδος – Λουτρά –Χώρα).
Η μαγεία των Χριστουγέννων έρχεται στην Τήνο
Σας περιμένουμε όλους
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ
ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

       ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΜΕΚΗΣ                          ΛΟΥΚΙΑ ΚΟΛΛΑΡΟΥ
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας