Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

ΤΟ TINOS RUNNING EXPERIENCE ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ

Το TINOS RUNNING EXPERIENCE ταξίδεψε στις 13, 14, 15 Οκτωβρίου 2017 στη Ναύπακτο, συμμετέχοντας στην έκθεση ΝΟΣΤΟΣ 2017, σε περίπτερο του Δήμου Τήνου με θέμα τον εναλλακτικό τουρισμό.
Στο περίπτερο του Δήμου Τήνου παρουσιάστηκαν η κατάδυση, η ορειβασία, τα μονοπάτια και οι αγώνες δρόμου TINOS RUNNING EXPERIENCE και δόθηκαν πολλά ενημερωτικά φυλλάδια για τις παραπάνω δραστηριότητες. Για το TINOS RUNNING EXPERIENCE δόθηκαν έντυπα, τα οποία είναι δεκαεξασέλιδα στα ελληνικά και στα αγγλικά, με πλήθος φωτογραφικό υλικό.
Το περίπτερο του Δήμου Τήνου εκπροσώπησαν τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου Ανδρέας Τσιμέκης πρόεδρος, Παναγιώτης Ψάρρος αντιπρόεδρος β’ και Πετρίνα Κολλάρου ταμίας.
Η συγκεκριμένη έκθεση είχε ως στόχο τη συνάντηση των φορέων με tour operators, οι οποίοι ήταν καλεσμένοι του Δήμου Ναυπάκτου.  

Η επόμενη παρουσίαση του TINOS RUNNING EXPERIENCE θα είναι στις 9, 10 και 11 Νοεμβρίου 2017 στην ERGO MARATHON EXPO 2017 στο κλειστό γυμναστήριο TAE KWON DO στο Παλαιό Φάληρo. Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Από την περσινή έκθεση ERGO MARATHON EXPO 2016 πέρασαν 55.000 επισκέπτες, κυρίως αθλητές του κλασσικού Μαραθώνιου της Αθήνας και διανεμήθηκαν 9.000 έντυπα των αγώνων μας. Και φέτος αναμένεται η ίδια και μεγαλύτερη προσέλευση, με αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη προβολή των αγώνων.

Με εκτίμηση
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ
ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ
           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

      ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΜΕΚΗΣ                                   ΛΟΥΚΙΑ ΚΟΛΛΑΡΟΥShare:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας