Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Απέκτησε άδεια λειτουργίας το Δημοτικό Σφαγείο

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΦΑΓΕΙΟΥ-ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Είμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση, στη συνεχή προσπάθεια βελτίωσης και σύννομης λειτουργίας των 2 μονάδων της Δημοτικής Επιχείρησης, να έχουμε μετά από αρκετό χρόνο μερικών ετών, την Άδεια Μηχανολογικής Εγκατάστασης του Σφαγείου από τη Δ/νση Ανάπτυξης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Η απόφαση έχει αναρτηθεί στη σχετική Ιστοσελίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης (Απόφαση με αρθμ. Πρωτ. 1972/21-6-2017 ΑΔΑ: 6Β8Β7ΛΞ-8ΝΣ) και επέχει θέση Άδειας Λειτουργίας του Σφαγείου.

Είναι γνωστό ότι το Δημοτικό σφαγείο ήταν σε αναστολή λειτουργίας από τις 27 Αυγούστου 2014. Οι προσπάθειες μας, έδωσαν λύση και διέξοδο με τις αναγκαίες βελτιώσεις που επιφέραμε (κατάρτιση εγχειριδίου HACCP, δημιουργία θαλάμου κατάψυξης διατήρησης των υποπροϊόντων σφαγής, υπογραφή σύμβασης με αδειοδοτημένη εταιρία μεταφοράς εκτός νησιού κ.λ.π), σε συνεργασία με τη Δ/νση Κτηνιατρικής Κυκλάδων και το Τμήμα Κτηνιατρικής Τήνου, εντός συντόμου χρονικού διαστήματος. Έκτοτε το Σφαγείο λειτουργεί ομαλά και αδιατάρακτα με τα όποια μικροπροβλήματα να επιλύονται χάρις στην αγαστή συνεργασία τόσο με τις υπηρεσίες όσο και με τους εργαζομένους σε αυτό.

Βεβαίως το μέγα πρόβλημα του Δημοτικού Σφαγείου και κατ΄ επέκταση της Δημοτικής Επιχείρησης είναι η οικονομική τους βιωσιμότητα. Για τη βιώσιμη λειτουργία του Σφαγείου προβληματιζόμαστε και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις βελτίωσης.

Για την ούτως ή άλλως προαναφερόμενη ευχάριστη εξέλιξη της αδειοδότησης του Σφαγείου είναι καθήκον να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Τήνου και ιδιαίτερα στους υπαλλήλους Χριστίνα Καβούδη και Ιωάννη Σγουρό καθώς την Ιουλία Μοσχολιού, στήριγμα της ΔΕΣΦΕΤ. Ομοίως και στο προσωπικό του Σφαγείου (υπεύθυνο και εργαζομένους) για την αμέριστη στήριξη στη λειτουργία της μονάδας. 

Έχουμε ακόμα δρόμο για την επίλυση θεμάτων του Σφαγείου και επίσης του Ελαιοτριβείου. Συνεχίζουμε….. 

Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας