Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΙΟΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ THNΟΥ                                                   Τήνος, 10/08/2017
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                   
Ταχ. Δνση: Ευαγγελιστρίας 72                                                 
ΤΗΛ:   2283360106                                                                     
ΦΑΞ:   2283360139
e-mail: dt@1516.syzefxis.gov.gr


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ
ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ  ΣΤΑ ΚΙΟΝΙΑ

            Την Τετάρτη 09/08/2017 πραγματοποιήθηκε πολύωρη διακοπή της υδροδότησης στον οικισμό Κιονίων της Τοπικής Κοινότητας Κτικάδου.
            Η διακοπή αυτή ήταν αρχικά αποτέλεσμα ζημιάς στην αντλία της γεώτρησης της περιοχής.  Το προσωπικό της Υπηρεσίας, αμέσως μετά την ενημέρωσή του για τη ζημιά εργάστηκε ακατάπαυστα  για την αντικατάσταση της αντλίας με νέα, ώστε η  υδροδότηση της περιοχής να αποκατασταθεί άμεσα.  Η υπηρεσία ύδρευσης ήταν στο μέρος της ζημιάς από τις 6:00 το πρωί ώστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.
            Η βλάβη  αποκαταστάθηκε και ξεκίνησε η  άντληση νερού προς τη δεξαμενή του οικισμού.  Όμως παρόλο που η δεξαμενή γέμιζε,  η υδροδότηση αποκαταστάθηκε  μόνο  σε ένα μικρό κομμάτι του οικισμού.  Το μεγαλύτερο μέρος των Κιονίων παρέμενε χωρίς νερό, παρόλο που δεν υπήρχε  κάποια φανερή ζημιά στο δίκτυο.   
            Αμέσως η υπηρεσία ξεκίνησε ενδελεχή έλεγχο του δικτύου ώστε να διαπιστωθεί που οφείλεται η μη παροχή νερού.  Ο έλεγχος έδειξε ότι ανθρώπινο χέρι είχε κλείσει μία από τις βάνες του δικτύου και συγκεκριμένα αυτή που βρίσκεται στον Άγιο Φωτοδότη. Η συγκεκριμένη βάνα είναι γνωστή μόνο σε όσους έχουν ασχοληθεί με το δίκτυο ύδρευσης  των Κιονίων και για να κλείσει χρειάζεται ειδικό εργαλείο. Η βάνα ανοίχτηκε και σε σύντομο χρονικό διάστημα, η υδροδότηση της περιοχής είχε αποκατασταθεί.
            Καθ’ όλο το διάστημα του ελέγχου του δικτύου παρόντες ήταν τόσο ο Αντιδήμαρχος Ύδρευσης κ. Βιδάλης Κωνσταντίνος όσο και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κτικαδου κ. Λαυρέντιος Φώσκολος.

            Για τη δολιοφθορά αυτή (το κλείσιμο δηλ. της βάνας) κατατέθηκε μήνυση κατ΄ αγνώστων στο Αστυνομικό Τμήμα Τήνου, επιφυλασσόμενοι  παντός νόμιμου δικαιώματός μας. 










Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας