Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Η Τήνος στη παγκόσμια πλατφόρμα ενημέρωσης PRESS READER.COM


PRESS READER WELCOMES TINOS ABOUT MAGAZINE !


Πάνω από 10.000.000 αναγνώστες σε όλο τον κόσμο βλέπουν ΤΗΝΟ μέσα από ένα περιοδικό 300 σελίδων!

Το Press Reader το μεγαλύτερο ψηφιακό "περίπτερο" εφημερίδων & περιοδικών στον Κόσμο επέλεξε να φιλοξενεί τα τεύχη με όλη τους την ύλη του περιοδικού TINOS ABOUT (www.pressreader.com)

Το PressReader αποτελεί το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό «περίπτερο» στον κόσμο, παρέχοντας πρόσβαση σε περισσότερες από 3.500 εφημερίδες και περιοδικά από 100 χώρες, σε 60 γλώσσες και αποτελεί κάτι παραπάνω από έναν απλό ιστότοπο με εφημερίδες και περιοδικά .Προσφέρει ισχυρά εργαλεία περιήγησης, ανάγνωσης, αναζήτησης ακόμα και ακρόασης καθιστώντας την ανάγνωση μια απολαυστική εμπειρία. Η νέα αυτή υπηρεσία παρέχεται δωρεάν σε επισκέπτες κομβικών σημείων πόλεων σε όλο το κόσμο όπως επώνυμα ξενοδοχεία, μουσεία, βιβλιοθήκες, ιδρύματα, αρχαιολογικοί χώροι, μετρό, αεροδρόμια,αεροπορικές εταιρείες σε VIP θέσεις, εκθέσεις τουρισμού, επιλεγμένα εστιατόρια, αδελφότητες και άλλα .

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία του PressDisplay σε αυτούς τους χώρους είτε με υπολογιστές που παρέχονται είτε με χρήση δικών σας Smartphones ή Tablets ή και φορητό υπολογιστή εάν συνδεθείτε στο δωρεάν στο ελεύθερο ασύρματο δίκτυο που παρέχονται .Ειδικά για τις φορητές συσκευές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον browser ή να κατεβάσετε την εφαρμογή για Android και Ios από τα αντίστοιχα app marketplaces (http://www.pressreader.com ). Η εφαρμογή υπάρχει επίσης και για Η/Υ με Windows 8 & Windows8.1, συσκευές Blackberry αλλά και Amazon ebook readers.

Εάν δημιουργήσετε λογαριασμό στην υπηρεσία του PressReader και συνδεθείτε από το δίκτυο της Βιβλιοθήκης έχετε άμεσα πρόσβαση για 7 ημέρες ακόμη και από άλλα δίκτυα ( σπίτι, εργασία κλπ). Απαραίτητη προϋπόθεση να συνδεθείτε με την δικιά σας συσκευή.
Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τα τεύχη που θέλετε έτσι ώστε να τα διαβάσετε αργότερα .
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας