Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Εγκαινιάζεται το "Κέντρο Μπάμπης Ρ."

Ο Δήμος Τήνου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους φιλότεχνους δημότες του, και στους πολυπληθείς επισκέπτες του νησιού μας, ότι μετά από αίτηση  των κληρονόμων του αείμνηστου χαράκτη και ζωγράφου Μπάμπη Ρ., γνήσιου τέκνου της Τήνου, παραχώρησε τη μία από τις δύο αίθουσες του παραδοσιακού σχολείου Αρνάδου για μόνιμη έκθεση της συνολικής εργασίας του.
Ο Μπάμπης Ρετζεπόπουλος, γεννήθηκε στην Αθήνα, έζησε και εργάστηκε την Ελλάδα και στη Γαλλία.
Το 1973 επέστρεψε στην Τήνο και το 1975 άνοιξε την γκαλερί ‘ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ’, όπου παρουσίασε στο κοινό της Τήνου, τόσο τη δική του πρωτοποριακή εργασία, εμπνευσμένη από την Τήνο, όσο και πολλών άλλων, Τηνίων και μη, καλλιτεχνών.
Με την παραχώρηση της αίθουσας και τη δημιουργία του ‘ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΠΑΜΠΗΣ Ρ.’, πιστεύουμε ότι προσφέρουμε στον τοπικό μας πολιτισμό ένα ευπρόσωπο αίτημα, το οποίο θα αποτελέσει ένα ακόμη ναό της ΤΕΧΝΗΣ στο νησί μας, στον οποίο ‘Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΜΠΑΜΠΗ Ρ.’ θα προβάλλει, τόσο το έργο του σπουδαίου αυτού καλλιτέχνη, όσο και άλλων καλλιτεχνών με περιοδικές εκθέσεις.
Το Κέντρο Μπάμπης Ρ., θα ανοίξει τις πύλες του στο κοινό την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017, ώρα 20.00 μ.μ. και είστε  όλοι προσκεκλημένοι.


Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας