Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Ευχαριστήριο από τον Ναυτικό Όμιλο Τήνου

Με την ολοκλήρωση του ¨Περίπλου της Τήνου¨ από την ομάδα κωπηλατών South Evian Golf Team σε συνδιοργάνωση με την ομάδα Be My Hero, ο οποίος τελέστηκε υπό την αιγίδα του Ναυτικού Ομίλου Τήνου, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο Δήμο Τήνου, στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Τήνου-Άνδρου, στο Λιμεναρχείο Τήνου, στο Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου, που συνέβαλλαν με όλα τα μέσα που έχουν διαθέσιμα προκειμένου η οργάνωση να είναι άψογη.
Μέσω των αντιπροσώπων τους παραστάθηκαν κατά τη διάρκεια του περίπλου σε όλες στις στάσεις που έκαναν οι κωπηλάτες στην Κολυμπήθρα, στον Πάνορμο, στον Όρμο Υστερνίων και στο λιμάνι της Τήνου, υποστήριξαν με την παρουσία τους και προώθησαν το έργο της ομάδας Be My Hero.Με θερμή υποδοχή υποδέχθηκαν τους κωπηλάτες και προσέφεραν αναμνηστικά τιμώντας τους για τη συνολική τους δράση στον ιερό σκοπό που υπηρετούν.
Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στο Σύλλογο Υστερνιωτών, στο ¨ξενοδοχείο Αίολος¨, στα καταστήματα ¨exo catering¨, ¨εστιατόριο Θαλασσάκι¨, ¨ ταβέρνα Μιχάλης¨, ¨ταβέρνα Περί Ανέμων¨, ¨ζαχαροπλαστείο Μεσκλιές¨, ¨ζαχαροπλαστείο Χάλαρης¨, που ακόμα μια φορά υποστήριξαν το έργο του Ναυτικού Ομίλου Τήνου, έδειξαν έμπρακτα τη φιλοξενία που χαρακτηρίζει τους επαγγελματίες του τόπου μας και τον υπέρμετρο εθελοντισμό στις δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα.
Ευχαριστούμε τους εθελοντές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και με μεγάλη αγάπη προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα των εθελοντών της Be My Hero.
Ευχαριστούμε τα μέσα επικοινωνίας που επιστρατεύθηκαν και προέβαλαν τη δράση, προκειμένου να γνωρίσουν όλοι το μεγάλο σκοπό εθελοντικής προσφοράς μυελού των οστών, και το έργο των ομάδων που επέλεξαν το νησί μας γι’ αυτό το μοναδικό εγχείρημα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Τήνου ευχαριστεί όλους εσάς ανώνυμους και επώνυμους που είστε κοντά μας όλα αυτά τα χρόνια στηρίζοντας το έργο μας και ενισχύοντας τη λειτουργία του.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΤ
Ο Πρόεδρος Χρήστος Φόνσος
Η Γεν. Γραμματέας Μαρία Δενεκαρία
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας