Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Ολοκληρώθηκε με ξεχωριστή επιτυχία το 4ο TINOS RUNNING EXPERIENCE

ΔΗΜΟΣ THNΟΥ                                                         Τήνος, 13/06/2017
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ                   
Ταχ. Δνση: Ευαγγελιστρίας  72                          
ΤΗΛ:   2283360106                                                 
ΦΑΞ:   2283360139


Ολοκληρώθηκε με ξεχωριστή επιτυχία το 4ο TINOS RUNNING EXPERIENCE

            Άλλο  ένα  TINOS RUNNING EXPERIENCE  ολοκληρώθηκε στο νησί μας. Ήταν ένα τριήμερο γεμάτο  από αθλητικές δράσεις και  φιλοξενία. Την Παρασκευή 9/6 πραγματοποιήθηκε το pasta party στο Φαλατάδο, το Σάββατο 10/6  ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές  το πρωί και  στη συνέχεια διεξήχθησαν οι αγώνες και συγκεκριμένα ο ημιμαραθώνιος, το TINOS SPECIAL RUN, το TINOS KIDS RUN,  το TINOS FUN πέντε και δέκα χιλιομέτρων.
            Το απόγευμα  ολοκληρώθηκαν οι αγώνες και έγιναν οι απονομές  και την Κυριακή έγινε το περπάτημα του παραδοσιακού μονοπατιού και η αναχώρηση των αθλητών και των συνοδών τους.
            Η εκδήλωση αυτή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε πρόβλεψη των διοργανωτών  και όλα  δείχνουν ποια ότι το TINOS RUNNING EXPERIENCE  έχει γίνει σταθμός και σημείο αναφοράς για τους δρομείς που δίνουν ανελλιπώς το ραντεβού τους στην Τήνο για το επόμενο RUNNING.
            Όλοι οι συμμετέχοντες ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη διοργάνωση αλλά και από το νησί μας και τη φιλοξενία που τους προσφέρθηκε.
            Κάθε χρόνο ανεβαίνει και  ψηλότερα ο πήχης και αυτό θα πρέπει να μας ικανοποιεί όλους μας και ιδιαίτερα τους διοργανωτές και να μας προβληματίζει.
            Πολλή μεγάλη ήταν η συμμετοχή των αθλητών που έφτασαν τους 800 και  των παιδιών που έλαβαν μέρος, των Συλλόγων των χωριών που πρόσφεραν δώρα στους αθλητές αλλά και των εθελοντών που  ανταπεξήλθαν στο έπακρο σε αυτό που ανέλαβαν και διαχειρίστηκαν με επαγγελματισμό και σοβαρότητα αυτό το αθλητικό γεγονός.
            Ήταν ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι επιτεύχθηκε μέσω του γραφείου ΕΟΤ στο Λονδίνο και της εκεί διευθύντριας κ. Αναγνωστοπούλου η αποστολή του δημοσιογράφου κ. John Malathrona που θα κάνει καταχώρηση του αθλητικού event στον μεγαλύτερο αγγλικό τουριστικό οδηγό ROUCH GUIDES.
            Επίσης στην εξωστρέφεια του εγχειρήματος βοήθησε η δημοσιογραφική αποστολή από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, της δημοσιογράφου κ. Ψαρρά και της φωτογράφου κ. Ρούτση και από το OLIVE MAGAZINE της δημοσιογράφου κ. Σταμούλου και της φωτογράφου κ. Κατή. Οι δημοσιογράφοι εκτός από τους αγώνες κατέγραψαν και τις ομορφιές του νησιού μας που θα αναδείξουν μέσα από τα έντυπά τους.
            Φέτος για πρώτη φορά το pasta party πήρε και ένα γαστρονομικό χαρακτήρα αφού τις σάλτσες επιμελήθηκε ο γνωστός σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου που με σεμνότητα και επαγγελματισμό αξιοποίησε τα Τηνιακά προϊόντα.
            Κατά τη λήξη των αγώνων ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας ανακοίνωσε την επόμενη  διοργάνωση στις 9 Ιουνίου 2018  και η συνέχεια αυτή έχει τη δική της σημασία μιας και η ετήσια και άψογη διοργάνωση καθιερώνει το θεσμό, που έχει  αναδείξει το  νησί μας  ως ξεχωριστό αθλητικό προορισμό μέσα στα νησιά των Κυκλάδων και στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
            Ο Δήμος Τήνου ευχαριστεί την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τη συνδρομή στο εγχείρημα άλλα και όλους όσους οργάνωσαν και συμμετείχαν, με τον οποιοδήποτε τρόπο, στο 4ο TINOS RUNNING EXPERIENCE.
Ιδιαίτερα τα μέλη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροπαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου   γιατί με τη δράση τους αυτή, εκτός από τη διοργάνωση αυτής της κορυφαίας  αθλητικής δραστηριότητας, προβάλουν  το νησί μας, με σημαντικά αποτελέσματα στην αύξηση της τουριστικής κίνησης.          Τους χορηγούς που βοήθησαν  στο εγχείρημα. Την εταιρεία που υποστηρίζει τεχνικά το θεσμό την «all about running». Το Τοπικό Συμβούλιο του χωριού, τους Συλλόγους του χωριού Φαλατάδος που φέτος ανέλαβαν το  pasta party δηλαδή το Σύλλογο Φιλοπρόοδων Φαλατάδου και το Σύλλογο της Κακιάς Σκάλας που  πραγματικά έκαναν τους επισκέπτες μας να νοιώσουν την απαράμιλλη  φιλοξενία  τους, αλλά και  όλους τους εθελοντές που έδωσαν πραγματικά τον καλύτερό τους εαυτό.
            Ταυτόχρονα  με τη λήξη των αγώνων ξεκίνησε ο προγραμματισμός  για το 5ο TINOS RUNNING EXPERIENCE  και έτσι την ένταση και την κούραση της διοργάνωσης τη διαδέχτηκε η ικανοποίηση για το ότι όλα πήγαν καλά, τα θετικά σχόλια και οι υποσχέσεις για ραντεβού στην Τήνο στο επόμενο RUNNING.
            Θα θέλαμε λοιπόν να ευχηθούμε  να έχει πολλαπλάσιες συμμετοχές εθελοντών, αθλητών και συμμετεχόντων και μέχρι τότε καλή επιτυχία στον αγώνα του Συλλόγου, δύναμη και υγεία ώστε  όλοι μαζί, να καταφέρουμε τα καλύτερα για το νησί μας  και για τη διοργάνωση.


Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας