Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Εγκαίνια Έκθεσης Φωτογραφίας των εκπαιδευόμενων του σεμιναρίου φωτογραφίας 2016-2017

photo_sem_ekth_itip2017webΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
17-5-2017, στις 8 μ.μ.
Το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας των εκπαιδευομένων του σεμιναρίου φωτογραφίας 2016-2017, την Τετάρτη 17 Μαΐου στις 8 μ.μ.
Εκπαιδευτής του σεμιναρίου ήταν για δεύτερη χρονιά ο Αθανάσιος Σκουλουδάκης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών, καθηγητής του ΕΠΑ.Λ. Τήνου και εκπαιδευτής Φωτογραφίας ενηλίκων. Τα θέματα του σεμιναρίου ήταν: "Καλλιτεχνική Φωτογραφία - Τεχνική της Φωτογραφίας - Επεξεργασία Εικόνας" και πραγματοποιήθηκαν από τον Δεκέμβριο του 2016 ως τον Απρίλιο του 2017 στην κεντρική συνεδριακή αίθουσα του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού. Κατά τη διάρκειά του, οι συμμετέχοντες ήρθαν σε επαφή με το έργο μεγάλων Φωτογράφων, την Ιστορία της Φωτογραφίας, τη λειτουργία της φωτογραφικής μηχανής, τεχνικές και είδη φωτογράφησης καθώς και την επεξεργασία εικόνας. Σε εβδομαδιαία βάση γίνονταν λήψεις φωτογραφιών με διαφορετικά κάθε φορά θέματα και κατά τη διάρκεια του μαθήματος παρουσιάζονταν οι φωτογραφίες των εκπαιδευόμενων και ακολουθούσε κριτική. Οι 96 φωτογραφίες που εκτίθενται λοιπόν στον 1ο όροφο του μεγάρου του Ι.ΤΗ.Π. συνδέονται μεταξύ τους και συνθέτουν ένα παζλ εικόνων της Τήνου.
Την έκθεση συνοδεύει λεύκωμα που χωρίζεται στις θεματικές ενότητες: "Τήνος" και "Παναγία της Τήνου" και παρουσιάζει το έργο των εκπαιδευόμενων που παρακολούθησαν το Επιμορφωτικό Σεμινάριο.
Το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού

Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας