Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Παρουσίαση των Τηνιακών προϊόντων στο McArthurglen Athens

ΔΗΜΟΣ THNΟΥ                                                                                Τήνος, 03/04/2017
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                   
Ταχ. Δνση: Ευαγγελιστρίας 72                                                 
ΤΗΛ:   2283360106                                                                     
ΦΑΞ:   2283360139

Παρουσίαση  των  Τηνιακών προϊόντων στο        McArthurglen Athens
 
            Άλλη μια παρουσίαση των Τηνιακών προϊόντων και παράλληλα γαστρονομική εκδήλωση  ολοκληρώθηκε μέσα από το διήμερο 31/3 με 1/4 στο εκπτωτικό χωριό McArthurglen Athens στα Σπάτα
            Η εκδήλωση αυτή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί, έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και πραγματικά ενθουσιάστηκαν από τα Τηνιακά προϊόντα αλλά και από την Τηνιακή κουζίνα. Το μεγάλο όφελος από αυτή την εκδήλωση ήταν ότι κέντρισε το ενδιαφέρον στα τηλεοπτικά κανάλια  που ήρθαν στο εμπορικό κέντρο, πήραν συνεντεύξεις, έκαναν αναφορές στην εκδήλωση είτε σε εκπομπές, είτε στα δελτία ειδήσεων και  υπήρξε παρουσίαση των τοπικών προϊόντων και της εκδήλωσης στο πλατό εκπομπής.
            Εκείνο όμως που πιστεύουμε ότι είναι το σημαντικότερο όλων  είναι ότι για πρώτη φορά οι τέσσερις σύλλογοι του νησιού, δηλαδή ο Εμποροεπαγγελματικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος με την παρουσίαση των προϊόντων αλλά και τις προσφορές προϊόντων που φρόντισε και συνέλεξε από τα μέλη του για την εκδήλωση, ο Σύλλογος Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος με την παρουσίαση του Τηνιακού πρωινού   και τα
μαγειρέματα τόσο στα μετόπισθεν της εκδήλωσης όσο και στις δεκατέσσερις παρουσιάσεις Τηνιακών Συνταγών, ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων και ο Σύλλογος Ξενοδόχων με προσφορά καταλυμάτων για τις δεκατέσσερις κληρώσεις που διενεργήθηκαν στην εκδήλωση για δωρεάς διαμονή στην Τήνο κατά τη διεξαγωγή του food paths, ένωσαν τις δυνάμεις τους και με την αιγίδα του Δήμου Τήνου οργανώθηκε μια υποδειγματική  παρουσίαση της Τήνου.
            Άψογη ήταν και η συμμετοχή των εθελοντών που πλαισίωσαν την εκδήλωση, οι οποίοι βοήθησαν στις εργασίες της προετοιμασίας της εκδήλωσης και καταχώρησαν όλους όσους συμμετείχαν στις κληρώσεις,  δημιουργώντας έτσι ένα μεγάλο ηλεκτρονικό αρχείο ανθρώπων που τους ενδιέφερε η Τηνιακή κουζίνα και τα Τηνιακά προϊόντα και σίγουρα θα τους ενδιαφέρει στη συνέχεια και η ενημέρωση πάνω σ’ αυτά.
            Γενικά όλοι όσοι βοήθησαν ανταπεξήλθαν στο έπακρο σε αυτό που ανέλαβαν με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό και διαχειρίστηκαν μια πρωτοτυπία που στηρίζεται στην ανάδειξη του γαστρονομικού μας πλούτου, προβάλλοντας  συνάμα  τα προϊόντα μας  και αναβαθμίζοντας τις  σχέσεις μας.
            Ιδιαίτερα σημαντική ήταν στην εκδήλωση η παρουσία συμπατριωτών μας που ήρθαν για να πάρουν μια  «γεύση από Τήνο» και  οι περισσότεροι ένοιωθαν συγκίνηση και υπερηφάνεια για τον τόπο μας και τα προϊόντα του.
            Η σκέψη  πάντα είναι το επόμενο βήμα, η επόμενη μέρα μιας και η εξωστρέφεια και η διαχείριση πλέον  ανάλογων εγχειρημάτων μας αφορά όλους και δημιουργεί μια παρακαταθήκη αντίστοιχη μεγάλων εγχειρημάτων.
            Ο Δήμος Τήνου σας ευχαριστεί όλους όσους οργανώσατε  και συμμετείχατε με τον οποιοδήποτε τρόπο  στην παρουσίαση των Τηνιακών προϊόντων και στην γαστρονομική εκδήλωση αυτό το διήμερο, από τον επαγγελματία, τον απλό εθελοντή μέχρι το προεδρείο των Συλλόγων  και θέλουμε  να πιστεύουμε ότι αυτό ήταν μόνο η αρχή, το εγχείρημα έδειξε ότι ενωμένοι μπορούμε να στηρίξουμε και να ανταπεξέλθουμε με τον καλύτερο τρόπο σε μια τέτοια εκδήλωση, επίσης ευχαριστούμε  τους  μεγάλους χορηγούς της εκδήλωσης τις δυο ακτοπλοϊκές εταιρείες  FAST FERRIES και  GOLDEN STAR FERRIES για τις προσφορές τους. Όμως όλα αυτά δεν θα είχαν γίνει χωρίς τον κατ’ επιλογή Τηνιακό Γιάννη Κασιμάτη,  διευθύνοντα σύμβουλο του εκπτωτικού χωριού McArthurglen Athens και φίλου της Τήνου που μας παραχώρησε το χώρο αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση  και αρωγή  του στο εγχείρημα. 
           
            Ευχόμαστε να ζήσουμε ξανά αντίστοιχες στιγμές με ενότητα, σύμπνοια και έμπνευση.
            Η Τήνος μπροστά!!!  







            
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας