Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου από το Σύλλογο Γυναικών Τήνου.

Με χορωδιακό αφιέρωμα στο έργο του κυκλαδίτη ποιητή-λάτρη της Τήνου Μάνου Ελευθερίου τιμά ο Σύλλογος Γυναικών Τήνου τα μέλη του και όλες τις γυναίκες του νησιού, με την ευκαιρία τής Παγκόσμιας Ημέρας για τη Γυναίκα, της 8ης Μαρτίου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαρτίου στις το απόγευμα, στοΠνευματικό Κέντρο του Πανελλήνιου Ιερού Ιδρύματος, με ελεύθερη την είσοδο.
Οι χορωδίες τού Συλλόγου και του Πνευματικού Κέντρου Πανόρμου θ' αποδώσουν μελοποιημένα αποσπάσματα και τραγούδια του συγγραφέα-στιχουργού και ποιητή Μάνου Ελευθερίου με κοινωνικό περιεχόμενο που αναδεικνύει την προσφορά του στον πολιτισμό του τόπου.
Ο Θέμης Ροδαμίτης 
έγραψε τα κείμενα για την εκδήλωση και θα αφηγείται, τη διδασκαλία των χορωδιών έκανε η Μαργαρίτα Σαλταμανίκα η οποία θα τις διευθύνει.
Θα παίξουν οι μουσικοί Γιώργος Δεσύπρης (μπουζούκι) Ιάκωβος Σκαλκώτος(μπουζούκι), Βαγγέλης Μπακτής (κιθάρα), Νίκος Γιαβραδέλης (μπάσο), Πέτρος Κουσουνάδης (πιάνο).
Το αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου είχε παρουσιασθεί πριν από ένα χρόνο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ τού δήμου Τήνου με μεγάλη επιτυχία και οι συντελεστές υπόσχονται πάλι μια ξεχωριστή βραδυά.

Tο Διοικητικό Συμβούλιο
του Συλλόγου Γυναικών
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας