Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΙΛΑΝΟΥ 2017 -- ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ «ΓΑΜΟΣ»

ΔΗΜΟΣ THNΟΥ                                                                                Τήνος, 27/3/2017
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                   
Ταχ. Δνση: Ευαγγελιστρίας 72                                                 
ΤΗΛ:   2283360106                                                                     
ΦΑΞ:   2283360139ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΙΛΑΝΟΥ 2017

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ «ΓΑΜΟΣ»

Είναι ιδιαίτερα σημαντική η συμμετοχή της Τήνου, στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στην διεθνή ταξιδιωτική έκθεση BIT Μιλάνου.

Η έκθεση αυτή, σύμφωνα με τους διοργανωτές,  δεν είναι μόνο ένας εκθεσιακός χώρος αλλά είναι ένα show, με παγκόσμια απήχηση, που συγκεντρώνει αυτούς που εργάζονται στον τομέα του τουρισμού από όλο τον κόσμο, καθώς και ένα μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Προσελκύει χιλιάδες εκθέτες, επισκέπτες από όλο τον κόσμο, τουριστικούς πράκτορες και επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου.

Διοργανώνεται από τη Fiera Milano – την πιο σημαντική εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων. Η έκθεση διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Μιλάνο από το 1980. Για περισσότερα από 30 χρόνια λοιπόν, BIT έχει συγκεντρώσει φορείς λήψης αποφάσεων, εμπειρογνώμονες του κλάδου
και προσεκτικά στοχευμένους αγοραστές από διάφορες γεωγραφικές περιοχές και από ένα μεγάλο τομέα προϊόντων.

Με περισσότερα από 1.500 Hosted Buyers από την Ιταλία και το εξωτερικό, περισσότερες από 2.000 συμμετέχουσες εταιρίες και περισσότερους από 60.000 επαγγελματίες του χώρου, η φετινή έκθεση του 2017 θα είναι μία από τις πιο καινοτόμες που η ΒΙΤ έχει διοργανώσει ποτέ, εισάγοντας αυτή την χρονιά σημαντικές καινοτομίες.

Από την Κυριακή 2 Απριλίου έως την Τρίτη 4 Απριλίου του 2017,η BIT θα είναι μια εντελώς νέα εμπειρία. Ακόμα και από υλικοτεχνική άποψη. Στην πραγματικότητα, η νέα θέση της εκδήλωσης θα είναι στη Fieramilanocity (το πρωτοποριακό εκθεσιακό κέντρο της πόλης) και στο Mico (ένα από τα μεγαλύτερα συνεδριακά κέντρα στην Ευρώπη και τον κόσμο).

Μαζί με τους τέσσερις κύριους τομείς – Leisure, Luxury, MICE and Destination Sport – οι επισκέπτες θα έχουν τρεις θεματικές περιοχές για να δουν την έκθεση στην πλήρη ανάπτυξή της. Μία περιοχή είναι αυτή της Γεύσης (φαγητό και κρασί),  άλλη ψηφιακή και η τρίτη θεματική ενότητα ο Γάμος (αφιερωμένη στον μήνα του μέλιτος).

Εκτός από την έκθεση, θα υπάρχει επίσης πλήθος από συνέδρια και συναντήσεις οι οποίες θα είναι ακόμη πιο στοχευμένες, χάρη στις λεπτομερώς οργανωμένες συνεδρίες που έχουν δημιουργηθεί για να προσφέρουν στους επαγγελματίες μια πραγματική εικόνα από την άποψη του ποιό θα είναι το μέλλον στην αυριανή τουριστική βιομηχανία.

Ας μην ξεχνάμε ότι η παρουσία μας εκεί είναι επιβεβλημένη σε συνάρτηση και με την εκδήλωση που είχε γίνει στο Μιλάνο πέρυσι το Μάιο την οποία ακολούθησε  η έλευση οκτώ (8) δημοσιογράφων στην Τήνο μαζί με τη διευθύντρια του γραφείου ΕΟΤ στο Μιλάνο κ. Κυριακή Μπουλασίδου, με τη βοήθεια της οποίας έχουμε καταφέρει να κάνουμε καταχωρήσεις στον Ιταλικό τύπο με θέμα «ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ» αφού φέτος έχουμε την καλή συγκυρία να συμπίπτει το Πάσχα των καθολικών και των ορθόδοξων.

Ήδη από τη δράση αυτή του Μαΐου είδαμε θεαματικά αποτελέσματα το φετινό καλοκαίρι ιδιαίτερα στο κομμάτι του εναλλακτικού τουρισμού (surfing).
Επίσης το γραφείο του ΕΟΤ θα μας βοηθήσει σε κάποια σημαντικά ραντεβού αναφορικά με τη θεματική ενότητα  Γάμος  και για αυτό θα παρακαλούσαμε τους επαγγελματίες που συνέδραμαν στον τομέα αυτό και στην έκθεση του Λονδίνου να μας φέρουν το υλικό τους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ: κ. Νέστορας Βιδάλης τηλ. 2283360106Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας