Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η "Λευκή Νύχτα" και το Άναμμα του Δέντρου"

Η "Λευκή Νύχτα" της Τήνου θα γίνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016.

Δυστυχώς δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν τα δρώμενα που είχαν κανονιστεί με την εταιρεία από την Αθήνα λόγω της απεργίας των πλοίων.


Ευτυχώς όμως υπάρχουν άνθρωποι και επιχειρήσεις που πιστεύουν στην προσφορά και στην αρωγή. 

Έτσι η "Λευκή Νύχτα" τελικά θα πραγματοποιηθεί
από τον Εμποροεπαγγελματικό & Βιοτεχνικό Σύλλογο Τήνου με την αμέριστη βοήθεια και στήριξη του Παιδικού Σταθμού και του ΚΔΑΠ της Ειρήνης.


Το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου από το Δήμο Τήνου συνοδεία της φιλαρμονικής του Π.Ι.Ι.Ε.Τ. και της παιδικής χορωδίας TIN ANGELS JUNIORS της κ. Γεωργίας Μπακογιάννη που θα τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τα δρώμενα του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου και του Παιδικού Σταθμού και του ΚΔΑΠ της Ειρήνης, δηλαδή, ο Άγιος Βασίλης με την άμαξά του, ο χιονάνθρωπος, τα ξωτικά, το εργαστήρι των ξωτικών που θα περιμένει τα παιδιά να γράψουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη, το εργαστήρι διακόσμησης μπισκότων, το face painting, το ποπ κορν και η γωνιά των χριστουγεννιάτικων εκπλήξεων θα σας περιμένουν όλους για να νιώσετε την μαγεία των Χριστουγέννων.


Κυρίως, όμως, όλοι πια γνωρίζουμε, ότι ‘’Λευκή Νύχτα’’ σημαίνει ανοιχτά καταστήματα μέχρι τις 24:00 τα μεσάνυχτα. Από τις 17:30 και μέχρι τις 24:00 τα καταστήματα που θα συμμετέχουν στη ‘’Λευκή Νύχτα’’ θα κάνουν προσφορές στα προϊόντα τους. Στις προσφορές αυτές συμμετέχουν εμπορικά καταστήματα ρούχων – υποδημάτων – αξεσουάρ, είδη δώρων, παιχνίδια, καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, ζαχαροπλαστεία, καφετέριες, εστιατόρια κ.α. Τα καταστήματα που θα συμμετέχουν με προσφορές θα έχουν, όπως κάθε χρόνο, ειδική σήμανση από το Σύλλογο στην είσοδό τους, ώστε να διευκολύνεται ο καταναλωτής.


Να επισημάνουμε ότι το ωράριο των καταστημάτων και οι προσφορές ισχύουν αυστηρά και μόνο για τις 9 Δεκεμβρίου 2016 από τις 17:30 έως και τις 24:00.


Για τους κατοίκους των χωριών θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα δρομολόγια από και προς τα χωριά της ενδοχώρας, τα οποία είναι:

***Από Πάνορμο – Εκκίνηση στις 17:30 – Άφιξη στη Χώρα στις 18:30 (Πύργος – Υστέρνια – Καρδιανή – Ταραμπάδος – Κάμπος – Τριπόταμος – Χώρα)

***Από Μυρσίνη – Εκκίνηση στις 17:30 – Άφιξη στη Χώρα στις 18:30 (Στενή – Φαλατάδος – Μέση - Κέχρος – Αρνάδος – Δυο Χωριά- Τριαντάρος – Χώρα)

***Από Καλλονή – Εκκίνηση στις 17:30 – Άφιξη στη Χώρα στις 18:30 (Κώμη – Περάστρα – Κρόκος – Σκαλάδος – Λουτρά –Χώρα).

Η μαγεία των Χριστουγέννων έρχεται στην Τήνο
Σας περιμένουμε όλους

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ
ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ
                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΜΕΚΗΣ                     ΛΟΥΚΙΑ ΚΟΛΛΑΡΟΥ
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας