Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Η γαστρονομία της Τήνου κατακτά το Παρίσι...

www.ethnos.gr

Αύξηση ρεκόρ κατά 42% στις πληρότητες της πέτυχε η Τήνος φέτος το καλοκαίρι κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Από τα μέσα Ιουνίου μέχρι και το τέλος Αυγούστου οι πληρότητες ήταν στο 100%, οι οποίες διατηρήθηκαν σε υψηλά επίπεδα και τον Σεπτέμβριο, ενώ κρατήσεις υπάρχουν μέχρι και το τελευταίο σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου.
Η γαστρονομία της Τήνου κατακτά το Παρίσι

Παράλληλα συνεχίζονται οι δράσεις για την προβολή του νησιού, όπως αυτή που έγινε στις 11 Οκτωβρίου στο Παρίσι και η οποία είχε θέμα την ιδιαίτερη
γαστρονομία του νησιού.
Συγκεκριμένα ο Δήμος Τήνου σε συνεργασία με τον Γραφείο ΕΟΤ στο Παρίσι, πραγματοποίησαν την εκδήλωση στο εστιατόριο της Μαρίας Νικολάου «Evi Evane» όπου η Τηνιακιά μαγείρισσα Νικολέττα Φωσκόλου μύησε τους Γάλλους δημοσιογράφους και tour operators στην κουζίνα της Τήνου.
Το Δήμο Τήνου εκπροσώπησε η αρμόδια Αντιδήμαρχος Τουρισμού Αναστασία Δεληγιάννη Άσπρου. Η παρουσίαση του νησιού, με βίντεο και φωτογραφίες από τα χωριά και τη Χώρα, τις παραλίες, τους περιστεριώνες και τις φυσικές και μοναδικές ομορφιές του νησιού έγινε από την κα Δεληγιάννη, την κα Δήμητρα Βοζίκη, διευθύντρια του Γραφείου ΕΟΤ στο Παρίσι, όπως και από την κα Νέλλα Τυλιανάκη, πρώην διευθύντρια του Γραφείου του ΕΟΤ στο Παρίσι.
Στην παρουσίαση τονίστηκε η μοναδικότητα της καλλιτεχνικής παράδοσης και του πολιτισμού του νησιού και των μονοπατιών που συνδέουν χωριά και μνημεία πολιτισμού και η πρόσφατη ένταξη της Τηνιακής Μαρμαροτεχνίας στο κατάλογο της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.
Το μενού  επιμελήθηκε η Νικολέττα Φωσκόλου, η οποία μαζί με τη διάσημη σεφ κ. Ντίνα Νικολάου, μαγείρεψαν για τους καλεσμένους μας Τηνιακές νοστιμιές και μέσα από το ταλέντο τους μάγεψαν, σε μια γευστική πανδαισία, τους καλεσμένους .
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας