Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Η Νατάσα Δεληγιάννη στο "ΕΘΝΟΣ": H Tήνος ζει ένα τουριστικό θαύμα

Νατάσα Δεληγιάννη, Αντιδήμαρχος Τήνου
H Tήνος ζει ένα τουριστικό θαύμα
"Επενδύσαμε στο brand Τήνος και η μέχρι τώρα εξέλιξη των αφίξεων μας δικαιώνει". Με τα λόγια αυτά η κ. Νατάσα Δεληγιάννη, αντιδήμαρχος Τήνου για θέματα Τουρισμού, δίνει το στίγμα της φετινής σεζόν. 
Οπως λέει «η Τήνος εμφάνισε μία δυναμική από το Πάσχα και μετά, με τον Ιούνιο να έχει θετικό πρόσημο με 10.000 περισσότερους επισκέπτες και τον Ιούλιο να εμφανίζει διπλάσιες σχεδόν αφίξεις, με 86.000 τουρίστες σε σύγκριση με τους αντίστοιχους μήνες πέρυσι. Ο Αύγουστος κινήθηκε υψηλά και ο Σεπτέμβριος είναι ο καλύτερος των τελευταίων ετών, ενώ κρατήσεις υπάρχουν και για τον Οκτώβριο». Μάλιστα, όπως λέει, οι τιμές είναι ιδιαίτερα ελκυστικές -σε καταλύματα και εστίαση- και οι υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
«Σαφάρι» στο εξωτερικό
Η Τήνος θα μπορούσε
να χαρακτηριστεί η θετική έκπληξη σε ό,τι αφορά τις Κυκλάδες, με δεδομένο ότι η πρόσβαση γίνεται μόνο ακτοπλοϊκώς, καθώς δεν διαθέτει αεροδρόμιο. Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία από το Λιμεναρχείο Τήνου, από Ιούνιο έως και Αύγουστο στο νησί αποβιβάστηκαν περί τα 225.000 άτομα. Στην ερώτηση μέσα από ποιες κινήσεις η Τήνος φέτος πλασαρίστηκε ψηλά στις προτιμήσεις των επισκεπτών, η κ. Δεληγιάννη απαντά «ξεκινήσαμε να μετέχουμε σε εκθέσεις στο εξωτερικό, φτάσαμε μέχρι την Κίνα, πήγαμε Ιταλία, Γερμανία, έχουμε προωθητικές ενέργειες σε Αγγλία, Γαλλία». Οπως λέει, «η Τήνος είναι ένας κρυμμένος θησαυρός που γοητεύει τον επισκέπτη της σε όλα τα επίπεδα. Δεν είναι μόνο ήλιος και θάλασσα, αλλά έχει ένα μοναδικό τοπίο, περισσότερα από 60 χωριά ''κομψοτεχνήματα'' της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, πλούσια πολιτιστική παράδοση και υψηλής ποιότητας γαστρονομία».
http://www.ethnos.gr/ 
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας